Steam Battlefield 5 indirime girecek mi?

BF5 almaya değer BF 2042 hariç bütün BF'ler almaya değer. Ama hileler gına getiriyor üç oyundan biri hileci. İndirime sık sık giriyor yine girer diye düşünüyorum.

BF 2042 de gayet iyi ama uzun soluklu oynayacak oyunla değil gibi geliyor bana BF oyunları 5 ve 2042 var 2042 daha eğlenceli geldi fakat böyle her gün saatlarce oynayacak gibi değil.
 
Arkadaşlar bu Battlefield oyunlarında (20242 hariç) hile hile diye bağeışıorsunuz, Dice serverlarında mı (hızlı karşılaşma) harici serverlarda mı oynuyorsunuz? Harici Server'larda az ve şak diyor ban yiyor BF1'de.
 
Madem ww2 seviyorsun Hell Let Loose bu konuda türünün en iyisi diyebilirim değil 100tlyi 500tl olsa verirdim. Şu bf5'i alma yemin ederim ne atmosferi var ne bir şeyi var 50tlye almıştım rezalet gerçekten 5 saat oynadım yüzüne bakmam daha.
 
Madem WW2 seviyorsun Hell Let Loose bu konuda türünün en iyisi diyebilirim değil 100TL'yi 500TL olsa verirdim. Şu BF5'i alma yemin ederim ne atmosferi var ne bir şeyi var 50TL'ye almıştım rezalet gerçekten 5 saat oynadım yüzüne bakmam daha.

Hell let loose un en iyisi olduğu doğrudur ama haterlık yapmaya gerek yok BF hakkında.
 

Geri
Yukarı