Olur hocam. İndirimi kaçırmayın bu arada gerçi yine gelir ama şuan düşmüşken alın derim. Ha bide işe iyi yanından bakın Rp'den sıkılınca online geçersiniz paranız yanmaz.Hazırladım, etiketledim hocam onaylanınca devam ederiz oradan.
Olur hocam. İndirimi kaçırmayın bu arada gerçi yine gelir ama şuan düşmüşken alın derim. Ha bide işe iyi yanından bakın Rp'den sıkılınca online geçersiniz paranız yanmaz.Hazırladım, etiketledim hocam onaylanınca devam ederiz oradan.
Pek para değil zaten hocam sorun yok.Olur hocam. İndirimi kaçırmayın bu arada gerçi yine gelir ama şuan düşmüşken alın derim. Ha bide işe iyi yanından bakın Rp'den sıkılınca online geçersiniz paranız yanmaz.
Kış indirimine az kaldı onu beklemeniz öneririm.Battlefield 5 ne zaman indirime girer?
Mantıklıdır hocamKız arkadaşa roleplay için GTA V hediye etmek mantıklı mıdır hocam?![]()
Battlefield 5 ne zaman indirime girer?
Buradan daha önceki indirimlerde kaç TL'ye düştüğüne bakabilirsiniz. Sayfanın en aşağısına gidin.![]()
Battlefield™ V · Battlefield V · AppID: 1238810
This is the ultimate Battlefield V experience. Enter mankind’s greatest conflict with the complete arsenal of weapons, vehicles, and gadgets plus the best customization content of Year 1 and 2. Battlefield™ V Steam charts, data, update history.steamdb.info
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.