Battlefield 5 "To continue linking your EA account, head back and start over." hatası

İbrahim32

Decapat
Katılım
15 Mayıs 2021
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunu Steam üzerinden oynuyorum ve açtığımda "To continue linking your EA account, head back and start over." Böyle bir şey yazıyor nasıl çözebilirim?
 
EA uygulamasını kaldırın ve resmi EA web sayfasından tekrar kurun, ardından hesabınızın şifresini değiştirin ve tekrar oturum açın. Bu şekilde sorunu çözenler olmuş, bir deneyin.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

 
EA üzerinden yeni bir hesap oluşturun, hesap oluşturduktan sonra EA kapalı olacak şekilde Steam üzerinden oyunu açın, otomatik olarak EA uygulaması açılacaktır, oradan yeni oluşturduğunuz hesaba giriş yapın, sonrasında zaten hesabı bağlama işini yapacaktır. Ben bu şekilde çözmüştüm çünkü diğer türlü hiçbir şekilde hesap bağlanılmıyordu.

EA üzerinden yeni bir hesap oluşturun, hesap oluşturduktan sonra EA kapalı olacak şekilde Steam üzerinden oyunu açın, otomatik olarak EA uygulaması açılacaktır, oradan yeni oluşturduğunuz hesaba giriş yapın, sonrasında zaten hesabı bağlama işini yapacaktır. Ben bu şekilde çözmüştüm çünkü diğer türlü hiçbir şekilde hesazaman kaybetmeyinp bağlanılmıyordu.

Çözüm bu değilmiş. Zaman kaybetmeyin.
 
Son düzenleme:
Bende Geforce Now ile Steam'den aldığım ea aboneliği ile oynuyordum. Sıkıntısız 3 haftalık BF5 maceram ardından 2 gündür bu hata ile karşılaşıyorum ve çözemedim. Var mıdır çözebilen veya fikri olan?
 
Ben GeForce NOW ile oynuyorum ve şu şekilde çözdüm, ben EA Play'i Steam'den aldığım için oradan devam ediyordum. Origin'i indirip PC'de giriş yaptıktan sonra Steam ve Origin hesapları açık bir şekilde GeForce NOW açıyorum. Sonrasında Origin'i kapatıp devam ediyorum, saçma fakat bu şekilde düzeldi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı