Battlefield 5 vs Battlefield 5 Definetive Edition

ERKSMAFA

Hectopat
Arkadaşlar Steam'de şu anda Battlefield oyunları indirimde. Ben zaten Battlefield 5'i Amazon Prime'dan ücretsiz olarak almıştım ama Definetive Edition ile neler geliyor onu tam olarak bulamadım. Eğer Battlefield 1'deki gibi ekstra harita açılması vs. söz konusuysa almayı düşünüyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Instantly unlock the Complete roster of elites along with all gameplay content, all elites, 84 outfit variations, 8 soldier outfits, 2 weapon skins, 3 vehicle dressings and 33 chapter reward items. Earn Rewards and get an Edge over the competition by completing these assignments.
Sanırım sadece bunlar.

Instantly unlock the Complete roster of elites along with all gameplay content, all elites, 84 outfit variations, 8 soldier outfits, 2 weapon skins, 3 vehicle dressings and 33 chapter reward items. Earn Rewards and get an Edge over the competition by completing these assignments.
Sanırım sadece bunlar.
Pek almaya değer bir şey yok bence. En iyisi sadece Battlefield 1 i alıyım onda premium haritalar var.

@ERKSMAFA Steam'de biraz alta inseniz bulacaksınız aradaki farkı.

1633767786369.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı