Battlefield 5'i iade ettim

Makaleler
80
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Profil Kapağı
1525088093
2019 Kasım'ın sonundayız halen oyunun kaydetme sorunu var.
Oyun da zaten BF1'e benziyordu az cilalanmış hali.
Türkçe dil vs. de yoktu.
Bütün bunlara rağmen almıştım fakat kaydetme sorunundan oyunu indirip oynayınca haberim oldu.
Çözümleri denedim hiçbiri işe yaramadı. Ben de oyunu iade ettim.
O kadar para veriyorsunuz oyun kaydetmiyor şaka gibi ve sinir bozucu.
Alacak olanlar ona göre alsın. Oyun çıktığından belli bu sorun varmış. Halen de var yani düşünün.

Mantıklı. BF1 ile arasında ciddi fiyat farkı var bence BF1 tamamen sömürüldükten sonra BF5 fiyatı ucuzlayınca geçilebilir tabi bu durumu iyi olmayanlar için, parası bol olanlar için sıkıntı yok. BF1 bende var BF5 videoları izlediğimde off bunu kesin almalıyım demedim BF1 için demiştim.

• Oyun kaydetmeme sorununu Google'layıp çözebilirdin, ben de aynı sorunu yaşıyordum.
  • Hissiyata gelince, BF 1 ile yakından alakası yok, biraz daha hızlı bir oynanışa sahip olmuş. Onu sevdim.
  • Harita az ile çok arasında, ordu sayısı çok az. 1 ay önce hala Uk vs Nazi karşılaşması oluyordu.
  • ABD ve Japonya gelse de hala ordu sayısı çok az.
  • Silahlar az BF 4'e, hatta BF 1'e göre.

Çıktığından beri arada oynuyorum da ne kaydetme sorunu var? Ben bilmiyorum oyle bir sorun.
Bende kaydetmiyor googleye bak istersen bir yığın sorun yaşayan var.
Googlelayıp çözebilirdin diyenler çözülmediğinden iade ettim zaten.
1. dünya savaşında biz de olmasaydık, Türkçe dil desteği BF1'de de gelmezdi
O oyuna özeldi evet.
Bu arada oynanış olarak BF1'i nedense daha iyi buldum. Bu da benim görüşüm.

@Shadow Ryzen Bence isabetli karar. Battlefield 1'i uzun süre oynamış birisi olarak 5'e tahammül edememiştim ve aynı save sorununu da yaşamıştım. Oyunun yeteri kadar satmadığını EA'de kabul ediyor zaten.

Ben Battlefield 5’i satın alma ihtiyacı bile duymadım Battlefield 1’den sonra, isabetli karar bence, farklı oyunlar alırsın (denemediysen Mafia 3’u önerebilirim).

Ben de 1 ile 5 arasında kalmıştım. Burdakiler 5 önermişti genel olarak. Şuan indirimde BF 5 105 TL'ye geliyor(16 euro) @FalconPolat . Maalesef para yok şuan alamadım BF 1 alıp yetinsem mi? diye düşünüyorum. BF 1 Şuan 32 liraya geliyor 5 euro indirimli standart paket.
Edit: Battlefield 5
71.25 TL BF 5.

Son düzenleme:
Ben Battlefield 5’i satın alma ihtiyacı bile duymadım Battlefield 1’den sonra, isabetli karar bence, farklı oyunlar alırsın (denemediysen Mafia 3’u önerebilirim).
Mafia 3 var da. Bana modern silahlı, devasa savaş oyunu önerebilir misin?
BF1 iyidir hocam. Bende var inanın BF1 daha iyi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…