Battlefield 5'i iade ettim

Mafia 3 var da. Bana modern silahlı, devasa savaş oyunu önerebilir misin?
CoD MW var. Bf 1'deki o savaş alanındaymışsın gibi hissi vermese de gayet güzel ve akıcı. Fiyatı azcık tuzlu. Onu da avg vpn inidirp rusyaya bağlanıp Blizzard'dan ruble üzerinden alırsan 180₺ gibi bir fiyata geliyor.

CoD MW var. Bf 1'deki o savaş alanındaymışsın gibi hissi vermese de gayet güzel ve akıcı. Fiyatı azcık tuzlu. Onu da avg vpn inidirp rusyaya bağlanıp Blizzard'dan ruble üzerinden alırsan 180₺ gibi bir fiyata geliyor.
Blizzard'da çalışıyor mu bu yöntem çok iyi.

Blizzard'ın sitesinde 2 aralığa kadar geçerli indirim varmış. Bahsettiğim yöntemle oyun 1659 ruble'ye yani 148₺'ye alınabiliyor. Daha 1.5 ay önce 390₺'ye aldığım oyunun bu fiyata alınabildiğini öğrenmek cidden yürek cızlatıyor. 😣

Ben de 1 ile 5 arasında kalmıştım. Burdakiler 5 önermişti genel olarak. Şuan indirimde BF 5 105 TL'ye geliyor(16 euro) @FalconPolat . Maalesef para yok şuan alamadım :( BF 1 alıp yetinsem mi? diye düşünüyorum. BF 1 Şuan 32 liraya geliyor 5 euro indirimli standart paket.
Edit: Battlefield 5
71.25 TL BF 5.

Ben BF1'i bitirdim tükettim artık sıktı, alalı 1.5 sene olmuştur yaklaşık 250 saat oynamam var o yüzden alabiliyorsan ikisini de al ama BF1 savaşı daha fazla hissettiriyor, BF5 daha zevkli.

Ben BF1'i bitirdim tükettim artık sıktı, alalı 1.5 sene olmuştur yaklaşık 250 saat oynamam var o yüzden alabiliyorsan ikisini de al ama BF1 savaşı daha fazla hissettiriyor, BF5 daha zevkli.
Şuan origin yüzünden kafayı yicem. Kart yurtdışı e-ticarete açık kartı doğrulayamıyor ödeme yapamıyorum bir türlü.

Şuan origin yüzünden kafayı yicem. Kart yurtdışı e-ticarete açık kartı doğrulayamıyor ödeme yapamıyorum bir türlü.

Eklemek gerekirse BF1'de son zamanlarda çok fazla hile olmaya başladı ben olsam sırf bu yüzden almazdım. Biraz geç kaldın BF1 için, Dice umursayıp hepsini banlarsa alabilirsin. Bu arada oyunu niye Origin'den alıyorsun? Playstore'da daha ucuz.

Son düzenleme:
Eklemek gerekirse BF1'de son zamanlarda çok fazla hile olmaya başladı ben olsam sırf bu yüzden almazdım. Biraz geç kaldın BF1 için, Dice umursayıp hepsini banlarsa alabilirsin. Bu arada oyunu niye Origin'den alıyorsun? Playstore'da daha ucuz.
Battlefield V - Playstore buradan bu ürünümü öneriyorsun yani? Bu site platin.ru gibi değil değilmi hiç alışverişim olmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı