Battlefield 6 alınır mı?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Ben tam bir Battlefield hayranıyım her oyununu oynadım hepsini de severim 2042 çok bu klasmana sokmuyorum tuhaf bir oyunda. Bu oyun alınır mı? 70 dolar 2800 Türk lirası ediyor ama yani bayağıdır bekliyorum kararsızım.

Bir de maaşımı aldım şimdi asgari maaş onun bir gücü var elimde.

Vallahi hocam bende Battlefield 3 ve 4'ü çok severim. 1 ve 5'te bence güzel oyunlar ama 2042 tam bir fiyaskoydu. Söylenilenlere göre eski tarz bir Battlefield oyunu yapmışlar. Saf bir aksiyon savaş oyunu diye duymuştum. Yerinizde olsam çıktığım gibi almazdım. Birkaç gün incelemeri dinleyip ona göre almanızı öneririm. Beklentinizi de düşük tutarsanız oyundan alacağınız keyif artacaktır. Şimdiden iyi oyunlar.

Ben tam bir Battlefield hayranıyım her oyununu oynadım hepsini de severim 2042 çok bu klasmana sokmuyorum tuhaf bir oyunda. Bu oyun alınır mı? 70 dolar 2800 Türk lirası ediyor ama yani bayağıdır bekliyorum kararsızım.

Bende heyecanlıyım şahsen full FPS oyunları oynuyorum yıllardır Battlefield 5 ve 1 oynuyorum indirimde yakalarsam direk alacağım. Şahsen tavsiyem indirim beklemenden yana.

Bence ön sipariş ile almayın. Açık betada deneyin eğer hoşunuza giderse satın alabilirsiniz. Ben yayınları izledim erken erişim kodu da aldım kesinlikle oynayacağım.

Tüm BF serisini oynadım. Beta'dan anladığım kadarıyla çok bir fark yok. Fark yok derken yapılanların çoğu diğer oyunlarda yapıldığı için ben de bir doymuşluk hissi yaratıyor. Oynanmaz mı tabii oynanır ama parası çok maalesef.

Son düzenleme:

Yakın zamanda betalar başlayacak. Oyunu deneyimleyip almak kafanızdaki soru işaretlerini büyük ölçüde kaldıracaktır. Bence deneyip ön sipariş verecekseniz de öyle vermenizi tavsiye ederim.

Vallahi hocam bende Battlefield 3 ve 4'ü çok severim. 1 ve 5'te bence güzel oyunlar ama 2042 tam bir fiyaskoydu. Söylenilenlere göre eski tarz bir Battlefield oyunu yapmışlar. Saf bir aksiyon savaş oyunu diye duymuştum. Yerinizde olsam çıktığım gibi almazdım. Birkaç gün incelemeri dinleyip ona göre almanızı öneririm. Beklentinizi de düşük tutarsanız oyundan alacağınız keyif artacaktır. Şimdiden iyi oyunlar.

70 dolar inanılmaz fazla bir Battlefield oyununa.
Zaten ileride diğer battlefield oyunları gibi kaderi indirimde 10 dolara satılmak olacağı için bence şu an alınmasa kaybedeceğiniz bir şey olmaz..
Ben 2042’ye bayılırım. Oyun çıktığında fiyaskoydu ama en sonki hali oldukça düzeltilmiş.

EA’nın hiçbir oyununa 70 dolar verilmez. Bırakın 70 doları, 30 dolar bile verilmez.
Adamların amacı 70 dolardan ön siparişe çıkarıp insanları tuzağa çekmek. Parayı cepledikten 1-2 ay veya 6 ay içerisinde fiyatları en aşağıya çekiyorlar.

Battlefield 2042:
IMG_6592.jpeg

Battlefield V:
IMG_6593.jpeg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı