Hocam yeni çıkmış bi oyun yani büyük indirime girmesi için belki 3 4 ay sonra girebilir.Arkadaşlar bildiğiniz üzere FC26 EA'nın büyük oyunlarından biri ve %50 indirime girmiş.
Sizce Battlefield 6 da indirime girer mi? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
1 sene girmez bence.Arkadaşlar bildiğiniz üzere FC26 EA'nın büyük oyunlarından biri ve %50 indirime girmiş.
Sizce Battlefield 6 da indirime girer mi? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Hocam yeni çıkmış bir oyun yani büyük indirime girmesi için belki 3 4 ay sonra girebilir.
1 sene girmez bence.
Bence parasını sonuna kadar hak eden bir oyun. Aldığımdan beridir oynuyorum 120 saatim falan var manyak sarıyor.Kara Cuma da falan belki indirime girebilir. Aslında Ukrayna'dan 1600TL'ye alacağım ama ban yerim diye korktuğum için almıyorum. Tarkov aldım ucuz diye tarkovu iade edip BF6 için para biriktireceğim sanırsam.
Bende öyle olacağını düşünüyorum genelde büyük oyunlar öyle indirime giriyor. Ayrıca şuan EA Play 1.20 dolar onu alırsanız da %10 indirim uyguluyor oyuna.Yılbaşında bi %10'luk olabilir bence genelde öyle oluyor seneye %30-40'lar başlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.