Dolara zam gelmiyor, TL değer kaybediyor.beta ne zaman çıkacak hikaye modu olacak mı
neyse ya alim bişey olmaz
dolara zam geliyor zaten)
Dolara zam gelmiyor, TL değer kaybediyor.beta ne zaman çıkacak hikaye modu olacak mı
neyse ya alim bişey olmaz
dolara zam geliyor zaten)
neyse işte ben alim ekime kadar 70 dolar 5000 TL olurDolara zam gelmiyor, TL değer kaybediyor.
9-10 ve 14-17 ağustosta ücretsiz oynanabilecekbeta ne zaman çıkacak hikaye modu olacak mı
hikaye modu olacak mı peki olacak diye duymuştum9-10 ve 14-17 ağustosta ücretsiz oynanabilecek
Bilgim yok maalesef fakat varsa bile betada olmaz zaten.hikaye modu olacak mı peki olacak diye duymuştum
Olacağını açıkladılar, muhtemelen 4-6 saatlik bir süresi olacaktır.Hikaye modu olacak mı peki olacak diye duymuştum.
Bi banlanırsan daha belini doğrultamazsın.Ukrayna'dan VPN ile daha ucuza alanlar olmuş; iptal olma ihtimali olur mu acaba? Ben zaten pre-order yapmam, hatta gelecek yaz ciddi indirime girer ve de DLCler için Battlepass da almak gerekecek; o yüzden bekleyeceğim.
6 saat olma ihtimali yüksekOlacağını açıkladılar, muhtemelen 4-6 saatlik bir süresi olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.