Battlefield 6 server disconnected hatası veriyor

seymeen

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
EA Play üzeinden Battlefield 6 aldım dün, gayet normal şekilde oynadım bir problem yoktu fakat bugün beni maçın ortasında oyundan attı ve bu hatayı almaya başladım. Mobil verimi hotspot olarak bilgisayara bağladığımda veya VPN açtığımda oyuna girip oynayabiliyorum fakat evin internetiyle oyuna giriş yapamıyorum. Bu sorunu yaşayıp çözüm bulabilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• ea giriş hatası.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 22
  • ea son hata.png
    47,5 KB · Görüntüleme: 23

Sizin adınıza sevindim hocam maalesef benim öyle bir şansım yok şu an geçtikten sonra haber verirseniz güzel olur. Yani Superonline bunu çözemeyeceğini söyledi size değil mi doğru anladım.

Sizin adınıza sevindim hocam maalesef benim öyle bir şansım yok şu an geçtikten sonra haber verirseniz güzel olur. Yani Superonline bunu çözemeyeceğini söyledi size değil mi doğru anladım.
Şöyle özetliyim hocam; Arıyorsunuz, elimizden bir şey gelmiyor veya bizlik bir sorun değil diyorlar. Ertesi gün network ekibi arıyor, özür diliyor ve sorunu çözüyor. 1-2 güne yine başa geri sarıyorlar çünkü ea sunucuları değişip durduğu için, süperonlinedakiler de bu ne diyip kısıtlama ve ya sansür yapmaya devam ediyor. Sonuç olarak zaman zaman hep bu sorunları yaşayacağız. Bu aralar bu kadar sık olmasının nedeni de 20 Ekim 2025 günü ea nin kullandığı aws sunucuları patladı ve aslında her şey bundan sonra başladı malesef :/ onlar önlem almak için sürekli sunucu değiştirirken bizimkiler de anlamadıkları için kısıtlıyorlar ve hepimiz de mağdur şekilde uğraşıp duruyoruz...

Statik ip sorunu çözüyor arkadaşlar sorun superonline ın cgnat iplerinde. Warzone da da aynıydı bunda da aynı. Adamların derdi internetin yanında statik ip de itelemek bence. Yani sorun sadece sansür değil.

Her halta sansür atan blok atan engelleyen tek firma rezillikten başka bir şey değil maalesef çözümü de olmadığı için sürüneceğiz keşke ilk aldığımda olsaydı direkt iade ederdim.

Statik IP sorunu çözüyor arkadaşlar sorun Superonline'ın CGNAT IP'lerinde. Warzone da da aynıydı bunda da aynı. Adamların derdi internetin yanında statik IP de itelemek bence. Yani sorun sadece sansür değil.

Statik IP tek seferlik bir ücret değil değil mi her ay veriliyor ben geçen gün aradım beni CGNAT havuzundan çıkarın gerçek public iğ verin diye kadın taktı statik IP verelim diye tutturdu.

Statik ip sorunu çözüyor arkadaşlar sorun superonline ın cgnat iplerinde. Warzone da da aynıydı bunda da aynı. Adamların derdi internetin yanında statik ip de itelemek bence. Yani sorun sadece sansür değil.
Zaten onların istedikleri de bu statik ip için ayrıca faturaya yansıtıyorlar... Binlerce mağdur olarak bizlerde daha fazla soyulmadan sorunun çözülmesi için bastırmaktan başka bir şey yapamıyoruz :/

Sorun bende de var. Ne PC'den EA'den BF6'ya girebiliyorum ne de PS5'ten EA FC26'ya girebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında böyle bir durumda sözleşmeden cayma hakkımız olmalı çünkü vergisini verip aldığım ürünü sağlayıcı yüzünden kullanamıyorum.

Sorunun kendilerinden kaynaklı olduğunu kabul etseler zaten cayma hakkımız var... Ne yazık ki sorunu kabul etmiyorlar. Ben yarın son kez network ekiplerine ulaşıp konuşacağım ve cayma hakkımı oluşturup TurkNet'e geçeceğim. Superonline bu durumu hep geçici çözüp 1-2 güne yine baştan başlatıyorlar... Artık değmez, yıl olmuş neredeyse 2026 :/

Superonline'yi aradığınızda ne dönüş yapıldı size ve sorunu nasıl anlattınız?

Size önerim, Superonline'ı aradığınızda sorunun kendilerinden kaynaklı olduğunu kabul ettirin. Bu sayede cayma hakkınızı kullanabilir ve komple bu sorundan kurtulabilirsiniz. Zaten en pahalı internet sağlayıcısı Superonline... Bir de kendi beceriksizlikleri yüzünden onlara ekstra para kazandırmayın derim. Eğer cayma hakkınızı kullanabilirseniz TurkNet şu anda sorunsuz şekilde işliyor.

Ayrıca, bütün internet sağlayıcılarınin fiber alt yapısı aynı. Yani eğer evinize 1000 Mbps geliyorsa, diğer sağlayıcılarda da gelebiliyor olması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…