EA Play üzeinden Battlefield 6 aldım dün, gayet normal şekilde oynadım bir problem yoktu fakat bugün beni maçın ortasında oyundan attı ve bu hatayı almaya başladım. Mobil verimi hotspot olarak bilgisayara bağladığımda veya VPN açtığımda oyuna girip oynayabiliyorum fakat evin internetiyle oyuna giriş yapamıyorum. Bu sorunu yaşayıp çözüm bulabilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Taahhüdüm olmasa asla düşünmediğim bir şeyi ne yazık ki yaptım... Ben de statik IP alıp tüm bu sorunları çözdüm gibi duruyor... 140 TL ekstradan Superonline'a vermek kadar içime oturan başka bir şey olmamıştı Neyse artık BF6'da görüşürüz beyler.
Taahhüdüm olmasa asla düşünmediğim bir şeyi ne yazık ki yaptım... Ben de statik IP alıp tüm bu sorunları çözdüm gibi duruyor... 140 TL ekstradan Superonline'a vermek kadar içime oturan başka bir şey olmamıştı neyse artık BF6'da görüşürüz.
Taahhüdüm olmasa asla düşünmediğim bir şeyi ne yazık ki yaptım... Ben de statik IP alıp tüm bu sorunları çözdüm gibi duruyor... 140 TL ekstradan Superonline'a vermek kadar içime oturan başka bir şey olmamıştı neyse artık BF6'da görüşürüz.
Benim 3 Aralık son taahhüt.
TT 900₺ dedi.
Superonline 660₺'ye yenilerim diyor+130₺ de IP desek 790₺ :d.
Yine TT'den ucuz gibi.
IP cozuyorsa devam ederim gibi.
Benim 3 Aralık son taahhüt.
TT 900₺ dedi.
Superonline 660₺'ye yenilerim diyor+130₺ de IP desek 790₺ :d.
Yine TT'den ucuz gibi.
IP cozuyorsa devam ederim gibi.