Battlefield 6 sızdırılan gameplay gerçek midir?

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu Battlefield 6 mı?

@rezdwig, BF 1 o dönemi sevenlere yeterli. Modern dönemde geçen bir oyun için yeterli değil. Ben BF 1'i sevmiyorum mesela.

@rezdwig, BF 1 o dönemi sevenlere yeterli. Modern dönemde geçen bir oyun için yeterli değil. Ben BF 1'i sevmiyorum mesela.
Modern dönemdeki oyunların hepsi kopya. BF 1 daha farklı ve daha zevkli. Siz modern savaşı seviyorsunuzdur ben bf 1 tarzı savaşı seviyorumdur. Normaldir yani.

@Hxrea, ben buna laf etmedim zaten. Benim lafım BF 1 yeterliydi diyenlere. BF 1 sana yeterlidir ama bana yeterli değildir. Adamlar çıkartır. Kimse BF 1 oynamayacaksın, BF 6 oynayacaksın demiyor sonuçta.

@Hxrea, ben buna laf etmedim zaten. Benim lafım BF 1 yeterliydi diyenlere. BF 1 sana yeterlidir ama bana yeterli değildir. Adamlar çıkartır. Kimse BF 1 oynamayacaksın, BF 6 oynayacaksın demiyor sonuçta.
Tamam ben de hepsi kopya diyorum. Anlaşılmayacak bir şey yok bence, iyi sosyaller.

Gerçek.

Gerçek hocam bir Instagram sayfası var adını unuttum i oyundan gameplay videoları dolu.

İyi çıksında oyun hocam gerisi önemli değil izlediğim videoya göre güzel gibi.
Benim bu oyunun altıncısından ziyade beklediğim GTA 6 var. Almak için değil de nasıl bir şey olacağını merak ediyorum. Özellikle o gün tüm sosyal medya patlayacak.

Benim bu oyunun altıncısından ziyade beklediğim GTA 6 var. almak için değil de nasıl bir şey olacağını merak ediyorum. Özellikle o gün tüm sosyal medya patlayacak.

Vallahi hocam sırf GTA 6 için PS5 alayım mı almayayım mı diyorum kart bilgileri giriyorum geri cıkıyorum vazgeçiyorum bekliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…