Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.812 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu Battlefield 6 mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu Battlefield 6 mı?
KS KS Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.812 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #21 esfurkan26 dedi: Vallahi hocam sırf GTA 6 için PS5 alayım mı almayayım mı diyorum kart bilgileri giriyorum geri cıkıyorum vazgeçiyorum bekliyorum bende Genişletmek için tıkla... Olur öyle. Artı 0 Eksi
esfurkan26 dedi: Vallahi hocam sırf GTA 6 için PS5 alayım mı almayayım mı diyorum kart bilgileri giriyorum geri cıkıyorum vazgeçiyorum bekliyorum bende Genişletmek için tıkla... Olur öyle.