Merhaba, oyunu iki gün önce indirmeme rağmen şu hata yüzünden oynayamıyordum. BIOS üzerinden UEFI alınıp aktif edilmesi gerekiyormuş özelliğin ama bunu yaparken bazı kullanıcılar Windows'u boot edememe gibi sorunlarla karşlılaşmışlar. Ben de hiç uğraşmak istemediğim için (ve bu işlerden anlamadığım için) oyunu öyle bırakmıştım belki düzeltirler vs. diye ama Reddit'te takılırken yorumlarda basit bir çözüm gördüm hiç BIOS olayına falan girmeden halledilebiliyor.
Wi-Fi ile bağlanıyorsanız bağlantınızı kesip oyunu başlatın ardından geri aktif edin.
Ethernet ile bağlanıyorsanız sağ alttaki "internet erişimi" kısmına sağ tıklayıp ardından "ağ ve internet ayarları ögesini açın" bölümüne tıklayın, "bağdaştırıcı seçeneklerini eğiştir" oradan ise Ethernet ağınız gözükecek oraya sağ tıklayıp "devre dışı bırak" diyeceksiniz. Oyun açılınca ise tekrardan sağ tıklayıp aktif edeceksiniz. İyi oyunlar.
Yazdıklarım Windows 10 için geçerlidir.
Wi-Fi ile bağlanıyorsanız bağlantınızı kesip oyunu başlatın ardından geri aktif edin.
Ethernet ile bağlanıyorsanız sağ alttaki "internet erişimi" kısmına sağ tıklayıp ardından "ağ ve internet ayarları ögesini açın" bölümüne tıklayın, "bağdaştırıcı seçeneklerini eğiştir" oradan ise Ethernet ağınız gözükecek oraya sağ tıklayıp "devre dışı bırak" diyeceksiniz. Oyun açılınca ise tekrardan sağ tıklayıp aktif edeceksiniz. İyi oyunlar.
Yazdıklarım Windows 10 için geçerlidir.