Cupra Formentor 1.5 eTSI alınır mı?

McCharty

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Aile aracı değiştirmeyi düşünüyoruz. Cupra'da şu an indirim varmış. Ben aslında A3 sedan istiyorum ama A3 bütçe olarak biraz bayağı bir yukarıda kalıyor. İkinci el A3'lere de baktım ama babam ikinci el almaktansa sıfır araç almayı tercih ediyor. Ayrıca bagaj sorunu çekiyoruz. Şu an golf 7 kullanıyoruz. Asıl değiştirme sebebi de bagaj zaten.

Arkadaşlar merhaba. Aile aracı değiştirmeyi düşünüyoruz. Cupra'da şu an indirim varmış. Ben aslında A3 sedan istiyorum ama A3 bütçe olarak biraz bayağı bir yukarıda kalıyor. İkinci el A3'lere de baktım ama babam ikinci el almaktansa sıfır araç almayı tercih ediyor. Ayrıca bagaj sorunu çekiyoruz. Şu an golf 7 kullanıyoruz. Asıl değiştirme sebebi de bagaj zaten.

Cupra'nın bagajı da size yetmez gibi geldi. Büyük bagaja sahip değil.
Eğer bagaj bize yeter diyorsanız detay verebilirim 3 yıldır 3 farklı Cupra kullandım.

Babam ikinci el almaktansa sıfır araç almayı tercih ediyor. Ayrıca bagaj sorunu çekiyoruz. Şu an golf 7 kullanıyoruz.

Bakın burası çok doğru. Babanız kitabın ortasından konuşmuş. 30 bin Km'de geri çekilmiş km gördü bu gözler. Boş paket bile olsa ilk sahibi siz olursunuz sıfır alınca. Golf 7 baktığınız araçtan çok daha iyi bana göre. C segmentin referans modellerinden bir tanesidir golf. O sınıfa yön veren bir model.

@alafranga söylediklerine ek olarak Trim sesleri, bu arabada oda var çünkü.

Son düzenleme:
A3 aşırı ufak impulse formentorlari 2380 den veriyolar güzel araba tercih edilebilir 0 araba aliyosun alternator bozuldumu ver servise degistirsin garantiden garanti bitince satarsin cok da dert degil yani alternator şanzımanıda cok iyi cupranin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı