Oyunu Steam'den satın aldım ama multiplayer oynamak için Serial key girmem lazım. Nereden bakacağım?
Kütüphaneden oyuna sağ tıklayın ya da DLC kısmına bakın üstüne tıkladığınızda. Orada çıkıyor olması gerek.
Steam kütüphanende oyuna sağ tıkla, yönet kısmına gel ve CD anahtarına bas, kopyala.
iade etsem mi
Bence iade et. Zaten multiplayerı rezalet ve çok adaletsiz keyif alamıyorsun. Karşına 300 500 level adamlar geliyor her el. Sunucular da fişi çekecek yani, iade edilebilir.Çıkmıyor şaka gibi oyunu oynayamıyorum
Kanka öyle bir yer yok Steam kullanıcıları oyuna multi giremiyor sanırım iade etsmmi yahu
Bence iade et. Zaten multiplayerı rezalet ve çok adaletsiz keyif alamıyorsun. Karşına 300 500 level adamlar geliyor her el. Sunucular da fişi çekecek yani, iade edilebilir.
Aynısı bana da oldu. Çözebildin mi. Idle Master ile 2,3 saat oynamıştım. Pişmanım şu anOyunu Steam'den satın aldım ama multiplayer oynamak için serial key girmem lazım. Nereden bakacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.