WereBear
Kilopat
Daha fazla
Tamam linki ben bulurum da en iyi tür hangisi ? Ben BF3'te Assault ve Engineer'de özellikle Engineer'da çok iyiydim. Askrlerin görevlerini silahlarını felan yazar mısın ? Eklentilerde sınırsızdız herhalde ?Şöyleki oyunda Assault-Recon-Support çeşitleri var. Oyuna istersen para yatırabilirsin fakat hiç yatırmaya ihtiyaç duyacağını sanmam. Silahlar süreli değil temelli alıyorsun. Ve gelişmek o kadar da zor değil. Fakat bence tek dezavantajı oyuna başlarken bir kere seçiyorsun asker türünü. Bir daha oyun içinde öldükten sonra değiştirmek yok. Anca bir dahaki ele değiştiriyorsun. Fakat üzülmene gerek yok. Silahlar bol. Yani Reconda hem Sniper hemde taramalı alabilirsin. Yani her asker türünde hazır silahlar var. Bf'deki gibi uzun sürmüyor silahları ayarlamak. Her öldüğünde silahlarını değiştirebilirsin. Oyuna girmeden önce hallet sonrası kolay. Oyunda silahları oyun içi parayla alıyorsun. Bir de mobilden yazdığım için link veremiyorum.
Yüklerken hata verdi ne yapmalıyım ? Şöyle yazıyor : 'An unknown error encountered (1000) Please Check With tech-support.