BaklavaliSucuk Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #1 EA Play'le Battlefield 5 indirdim oyunu açmaya çalıştığımda "The Game battlefield™ V does not appear to be installed. Please install it or try relaunching the Game" hatasını alıyorum. Aynı hatayı BF 1 ve NFS Heat'te de alıyorum.
EA Play'le Battlefield 5 indirdim oyunu açmaya çalıştığımda "The Game battlefield™ V does not appear to be installed. Please install it or try relaunching the Game" hatasını alıyorum. Aynı hatayı BF 1 ve NFS Heat'te de alıyorum.
Çözüm Bora Dere 28 Ocak 2021 Evet. "Steam Oyunları" klasöründe Türkçe karakter var. "Steam Oyunlari" yapın.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 27 Ocak 2021 #2 Oyunun kurulu olduğu klasörde Türkçe karakter bulunuyorsa soruna bu sebep olabilir. Oyunun kurulu olduğu dizin nedir? Artı 0 Eksi
Oyunun kurulu olduğu klasörde Türkçe karakter bulunuyorsa soruna bu sebep olabilir. Oyunun kurulu olduğu dizin nedir?
KS KS BaklavaliSucuk Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #3 Bora Dere dedi: Oyunun kurulu olduğu klasörde Türkçe karakter bulunuyorsa soruna bu sebep olabilir. Oyunun kurulu olduğu dizin nedir? Genişletmek için tıkla... D:\Steam Oyunları\steamapps\common\Battlefield V Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Oyunun kurulu olduğu klasörde Türkçe karakter bulunuyorsa soruna bu sebep olabilir. Oyunun kurulu olduğu dizin nedir? Genişletmek için tıkla... D:\Steam Oyunları\steamapps\common\Battlefield V
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 28 Ocak 2021 #4 Evet. "Steam Oyunları" klasöründe Türkçe karakter var. "Steam Oyunlari" yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS BaklavaliSucuk Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #5 Bora Dere dedi: Evet. "Steam oyunları" klasöründe Türkçe karakter var. "Steam oyunlari" yapın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler kanka deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Evet. "Steam oyunları" klasöründe Türkçe karakter var. "Steam oyunlari" yapın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler kanka deneyeceğim.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 28 Ocak 2021 #6 Yapabildiniz mi? Nedir son durum? Artı 0 Eksi
KS KS BaklavaliSucuk Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #7 Bora Dere dedi: Yapabildiniz mi? Nedir son durum? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Yapabildiniz mi? Nedir son durum? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım çok teşekkür ederim.