Battlefield Hardline Plugin Nasıl Yüklenir?

Chrome nedense plugini yüklediğimz halde, yine yüklememizi istiyor. Ben bu yüzden BF4 oynarken, Internet Explorer' den giriyordum. Sende dene kesin olacaktır. Bu arada ben bu oyunu çok aradım ama bulamadım. Sen nereden download ettin. :)

Orada bir uyarı geliyor o uyarıyı türkçe'ye çevirirseniz chrome ' u kapatıp açınız falan diyo oradan yapabilirsiniz.

Allah Allah ben şahsen Battlefield 4' ü hep Internet Explorer' den açıyordum. Şuan oyunun süresi bittiği için, güncelleme ve crack yaptım. Artık oyunun kısa yoluna tıklayarak giriyorum oyuna :) Bu arada sen bu oyunu nereden indirdin ?

Hayır online sadece Battlefield 3' de oynuyorum. Hatırlarsanız BF3 bir ara Originde bedavaydı. O zaman indirmiştim. Battlefield 4 oyununun süreli olduğunu bilmeden indirdim. Multiplayer oynamadım, 1 hafta içinde hep Single oynadım. Süresi bitince bende en son çıkan güncelleme ve crack ile artık Single oynuyorum :)

Not : Battlefield Hardline oyununu başka nereden bulabilirim. Beta sürümünü oynamıştım, çok beğenmiştim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı