Battlefield Heroes Nedir?

• Konuyu başlatan Mogl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.645

Mogl

Picopat
Makaleler
2
Yer
Antalya
Battlefield serisine uzak bir oyuncuyum. Daha çok Call of Duty oynarım. Battlefield Heroes diye bir oyun gördüm, değişik geldi. Bu oyunu ne Steam'de ne de farklı bir yerde bulamadım. Bu oyun nedir açıklar mısınız? Şu an oynamak için ne yapılmalı?

Yıllar önce olan bir oyundu. Fortnite gibi şapşal ve tatlı grafikleri vardı. Fiziği çizgifilmimsiydi çok severek oynardım, malesef oyun kapandı.
Fakat oynamanın bir yolu vardı girip oynamıştım.

Korsan sanırım :).
Hayır oyun zaten bedavaydı, o yüzden korsan gibi bir durum yok ya da bu duruma korsan deniyor mu bilemem. Pvp serverlar gibi düşün, hani silkroad'ın metin2'nin oluyor ya. Server kiralayıp parasını ödeyen taraf EA olmuyor yani. Başkalarının kendi minecraft serverini açması gibi kendi sunucularını kiralayan kişiler bunlar.

Hayır oyun zaten bedavaydı, o yüzden korsan gibi bir durum yok ya da bu duruma korsan deniyor mu bilemem. Pvp serverlar gibi düşün, hani silkroad'ın metin2'nin oluyor ya. Server kiralayıp parasını ödeyen taraf EA olmuyor yani. Başkalarının kendi minecraft serverini açması gibi kendi sunucularını kiralayan kişiler bunlar.
Dediğim gibi bf hakkında hiç bilgim yok biraz cod fanıyım sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı