Battlefield serisine uzak bir oyuncuyum. Daha çok Call of Duty oynarım. Battlefield Heroes diye bir oyun gördüm, değişik geldi. Bu oyunu ne Steam'de ne de farklı bir yerde bulamadım. Bu oyun nedir açıklar mısınız? Şu an oynamak için ne yapılmalı?
Korsan sanırımYıllar önce olan bir oyundu. Fortnite gibi şapşal ve tatlı grafikleri vardı. Fiziği çizgifilmimsiydi çok severek oynardım, malesef oyun kapandı.
Fakat oynamanın bir yolu vardı girip oynamıştım.
Teşekkür ederim.Buradan oynayabilirsin.
Hayır oyun zaten bedavaydı, o yüzden korsan gibi bir durum yok ya da bu duruma korsan deniyor mu bilemem. Pvp serverlar gibi düşün, hani silkroad'ın metin2'nin oluyor ya. Server kiralayıp parasını ödeyen taraf EA olmuyor yani. Başkalarının kendi minecraft serverini açması gibi kendi sunucularını kiralayan kişiler bunlar.Korsan sanırım.
Dediğim gibi bf hakkında hiç bilgim yok biraz cod fanıyım sanırım.Hayır oyun zaten bedavaydı, o yüzden korsan gibi bir durum yok ya da bu duruma korsan deniyor mu bilemem. Pvp serverlar gibi düşün, hani silkroad'ın metin2'nin oluyor ya. Server kiralayıp parasını ödeyen taraf EA olmuyor yani. Başkalarının kendi minecraft serverini açması gibi kendi sunucularını kiralayan kişiler bunlar.
Bu oyunun da bf ile alakası yok zaten. Çok goofy, tatlış bir arcade oyun. Buildsiz fortnite en benzer yakıştırma olur herhalde.Dediğim gibi bf hakkında hiç bilgim yok biraz cod fanıyım sanırım.
Fortinite seven birisi olarak seveceğim sanırım. Ben Team Fortnes 2'ye benzettim.Bu oyunun da bf ile alakası yok zaten. Çok goofy, tatlış bir arcade oyun. Buildsiz fortnite en benzer yakıştırma olur herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.