Battlefield Heroes Nedir?

• Konuyu başlatan Mogl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.647
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3:20'den başlatın.

Hocam ravenfiled diye bir bağımsız oyun vardı aynı ona benziyor bende ilk defa gördüm.

Şu an piyasada çok büyük yer etmiş pubg, fortnite gibi oyunlara öncü olan bir oyundur. Oyun tasarımı dans eklentileri ile fortnite, paraşüt kullanım sistemi ile pubg nin temelinin oluşturulmasına örnek olmuştur. 2019 yılında EA' nin online ücretsiz oyun çıkartma politikası çerçevesinde Need For Speed World, Fifa World gibi oyunlarla eş zamanlı piyasaya sürülmüştür. Çok büyük oyuncu kitlesine ulaşmış ve çok fazla da Türk oyuncusunun bulunduğu oyun 2016 yılında kapatıldı. Benim için çocukluğumun en güzel nadide parçalarından biri olan bu oyunun çok fazla kitlesi olmasına rağmen neden kapatıldığına dair bir bilgi yayınlanmadı ve oyun giriş sayfasına 30 günden geriye sayan bir sayaç eklendi. Oyunun son günü kullanıcıların savaşmak yerine kırgın ve üzgün bir şekilde haritalarda dolaşıp sohbet ettiğini hatırlıyorum.

Rising Hub' a gelecek olursak, oyunun kapatılmasıyla birlikte kendini mağdur hisseden birkaç bfh bağımlısı oyunun dosyalarını hackledi ve yeniden açma girişiminde bulundular. Sonrasında EA telif haklarıyla birlikte kapatılmasını sağladı. Sonrasında uzun süre bu olayın peşini bıraktım. Yaklaşık iki ay önce Rising Hub Project i facebook gruplarında keşfettim. Bir varsayım olarak yazıyorum, muhtemelen yine hacklenen dosyalar üzerinden oluşturulan bir oyun. Çünkü EA oyunu tamamen tarihten silme çabasına girdiği için server kiralama gibi bir durum asla olamaz. Bunun yanı sıra oyun grafikleriyle oyun düzeniyle 2016'daki haliyle birebir aynı. Sadece Rising Hub projesini oluşturanlar tarafından birkaç yeni harita ve eklentinin ötesine geçilememiş. Bundan dolayı günümüze göre eski ama hala aynı heyecan ve kardeşçe oyun ortamını koruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı