Battlefield serisi alınır mı?

332910

Hectopat
Sizce bu 3 oyunu bu fiyata alayim mi?
Tahmini zam yer mi?
Call of Duty tarzı oyunları severim.

Bu.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    77,6 KB · Görüntüleme: 188
Yani hikayeleri kisa. 2042 nin zaten yok. EA play alip hikayeleri oynayip, biraz da online denersin zaten hilecilerden ve hayatini o oyuna adamis kisiler yüzünden hemen bikarsin.

Şuan indirimde mi hocam battlefield V? epicden almıştım keşke steamden alsaydım.
indirimde 90 tl civarında hepsi 3 ve 1 45 tl

Yani hikayeleri kisa. 2042 nin zaten yok. EA play alip hikayeleri oynayip, biraz da online denersin zaten hilecilerden ve hayatini o oyuna adamis kisiler yüzünden hemen bikarsin.
V'in hikayesi çok güzeldi beğendim gameplay vb 2042 ve 1'de alsammı diye düşünüyorum

Bence 1 alıyorsan 5 alma. Birinci oyunu çok iyi, beşinci oyuna gerek yok. BF2042 de biraz garip, çok seven var hiç sevmeyen var. YouTube’dan videoların izleyip karar vermeni tavsiye ederim. Zam geleceğini düşünmüyorum.

Battlefield 1'in atmosferi müthiş, kesinlikle oynanmalı. Ama hileci sorunu var, topluluk sunucularında oynanması tavsiye edilir. Şu anda "kesin oyna" diyeceğeim tek Battlefield oyunudur. Battlefield 4 de çok iyi ama pek oyuncusu kalmadı maalesef.

Battlefield V iyi oyun olsa da geliştirmesi yarım bırakıldı. En önemli sorun ise hileci sorunu. Girdiğiniz her ama her sunucuda %100 hileci oluyor. O yüzden bu oyunu yok farzedin. Bir de geçenlerde güvenlik açığı tespit edildi; başka oyuncular oyunu kullanarak IP adresinizi tespit edebiliyorlar. Oyunun geliştirmesi sonlandırıldığı için bu güvenlik açığını kapatmaya dahi tenezzül etmiyorlar. BU OYUNU YOK FARZEDİN.

BF2042 ise çıktığında tam bir hayal kırıklığıydı. Yıllar içerisinde düzeltmeye çalıştılarsa da asla önceki Battlefield oyunlarının seviyesine gelemedi. Hileci çok az olsa da içerik çok sınırlı. Haritala çok kötü, oyunun dengesi kötü. Oyun en baştan Battle Royal olarak tasarlanmaya başlandığı için bildiğin askerler yerine "Uzmanlar" var ve bu durum hem oyun mekanikleri hem de oyunun görsel tasarımı açısından oldukça can sıkabiliyor. 1-2 hafta oynayıp sinirden klavyeyi kırdıktan sonra silip birkaç ay sonra tekrar oynamayı deneyebilirsiniz; ama sonuç değişmeyecektir, bu oyun adam edilemez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı