Razer Atlas ya da farklı bir cam mouse pad önerisi

SaaLuud

Hectopat
Merhabalar,

Şu an normal mousepad kullanıyorum. Fakat üzerinde kedilerden kaynaklı deformeler var. Bazı yerlere tırnak atmışlar, bazı yerleri ise çizmişler. Hem elim değiyor hem de mouse bazen takılıyor. Bu değiştirdiğim üçüncü mousepad olacak ama böyle çözüm bulamayacak gibiyim. Her aldığıma da en az 1000₺-1500₺ ödüyorum. Çözüm olarak cam mousepad gördüm. Deforme olmayacak şekilde olduğu söyleniyor. Razer Atlas ve Pulsar Superglide var. Başka hangi modeller var henüz araştırma yapmadım. Oynadığım oyunlar genellikle FPS oluyor. CS2, Call Of Duty tarzı oyunlar oynuyorum. Cam mousepad performansı olumsuz etkiler mi? Söylediğim sıkıntıların önüne geçer mi? Kullananlar var mı? Tavsiye eder misiniz? Fiyatları da pahalı. Alayım deneyeyim denilecek bir fiyat değil. O yüzden doğru karar vermek zorundayım gibi hissediyorum.

Merhabalar,

Şu an normal mousepad kullanıyorum. Fakat üzerinde kedilerden kaynaklı deformeler var. Bazı yerlere tırnak atmışlar, bazı yerleri ise çizmişler. Hem elim değiyor hem de mouse bazen takılıyor. Bu değiştirdiğim üçüncü mousepad olacak ama böyle çözüm bulamayacak gibiyim. Her aldığıma da en az 1000₺-1500₺ ödüyorum. Çözüm olarak cam mousepad gördüm. Deforme olmayacak şekilde olduğu söyleniyor. Razer Atlas ve Pulsar Superglide var. Başka hangi modeller var henüz araştırma yapmadım. Oynadığım oyunlar genellikle FPS oluyor. CS2, Call Of Duty tarzı oyunlar oynuyorum. Cam mousepad performansı olumsuz etkiler mi? Söylediğim sıkıntıların önüne geçer mi? Kullananlar var mı? Tavsiye eder misiniz? Fiyatları da pahalı. Alayım deneyeyim denilecek bir fiyat değil. O yüzden doğru karar vermek zorundayım gibi hissediyorum.
Cam rezalet oluyor. O kadar az surtunme var ki kontrol edemiyorsunuz fareyi.

Merhaba,

Şu an normal mouse pad kullanıyorum. Fakat üzerinde kedilerden kaynaklı deformeler var. Bazı yerlere tırnak atmışlar, bazı yerleri ise çizmişler. Hem elim değiyor hem de mouse bazen takılıyor. Bu değiştirdiğim üçüncü mouse pad olacak ama böyle çözüm bulamayacak gibiyim. Her aldığıma da en az 1000₺-1500₺ ödüyorum. Çözüm olarak cam mouse pad gördüm. Deforme olmayacak şekilde olduğu söyleniyor. Razer atlas ve Pulsar superglide var. Başka hangi modeller var henüz araştırma yapmadım. Oynadığım oyunlar genellikle FPS oluyor. CS2, Call of Duty tarzı oyunlar oynuyorum. Cam mouse pad performansı olumsuz etkiler mi? Söylediğim sıkıntıların önüne geçer mi? Kullananlar var mı? Tavsiye eder misiniz? Fiyatları da pahalı. Alayım deneyeyim denilecek bir fiyat değil. O yüzden doğru karar vermek zorundayım gibi hissediyorum.

Kendiniz demişsiniz çiziyorlar diye camı mahvederler. Bana göre cam daha çok sadece hızlı FPS (Apex vb.) oynayanların tercih etmeyi düşünmesi gereken bir ürün. Camın da %100 Speed olduğunu ve skateslerin ömürlerini yiyip bitirdiğini de bilmek lazım. Sert tabanlı ve pürüzsüz bir Speed almanız çok daha iyi olur. İşiniz bittikten sonra padi kaldırmayı da düşünebilirsiniz, çok zahmetli değil.

Cam mousepad geçen sene Kasım indiriminde alıp denemiştim, CS2 için konuşuyorsak eğer; berbat bir ürün.

Merhabalar,

Emin ol cam daha kötü olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı