Battlefield™ 2042 alınır m?

memuli

Decapat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, son zamanlar çok sıkılıyorum ve oynayacak bir oyun arıyordum Steam'de gezinirken Battlefield™ 2042'yi gördüm fiyatı 2.99 dolara düşmüş sizce alınır mı? Oynamaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim iyi ama yine de 1080p yüksek ayarlarda 50 FPS bile alamıyorum RTX 4070 laptop var ekran kartı kullanımı %40 üzerine bile çıkmıyor.
İnternet üzerinde sorununuzla ilgili çözümler var, "user.cfg" konusunu biraz araştırabilirsiniz. Oyun dosyasına koyacağınız basit bir ".cfg" dosyasıyla sorunların birçoğunu çözüme kavuşturabilmektesiniz.

İnternet üzerinde sorununuzla ilgili çözümler var, "user. CFG" konusunu biraz araştırabilirsiniz. Oyun dosyasına koyacağınız basit bir ".CFG" dosyasıyla sorunların birçoğunu çözüme kavuşturabilmektesiniz.

Hocam onu denedim bir şey değişmedi oyunun grafiklerini ve ışıklandırmasını en düşüğe çekiyor benim sorunum oyun bana düşük FPS veriyor sistemim iyi olmasına rağmen hem FPS düşük hem de ekran kartını %40 kullanıyor bazı kullanıcılarda aynı bu şekil soruna sahipmiş.

Hocam onu denedim bir şey değişmedi oyunun grafiklerini ve ışıklandırmasını en düşüğe çekiyor benim sorunum oyun bana düşük FPS veriyor sistemim iyi olmasına rağmen hem FPS düşük hem de ekran kartını %40 kullanıyor bazı kullanıcılarda aynı bu şekil soruna sahipmiş.
O bende de oluyordu user cfg diyen arkadaşın yaptığını yapmıştım ama etki etmiyor sadece lobiyi beyaz yapıyor diye hatırlıyorum en son oynadığımda takılmalar çok oluyordu umarım çözülmüştür

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı