Battlefield V %100 işlemci Kullanımı Sorunu

• Konuyu başlatan mrokn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 10.593

mrokn

Hectopat
Merhabalar RTX 2080 ekran kartı ve İ5 8600k ile BFV oyununda işlemci kullanımı çok yüksek oluyor.%85 ve %100 aralığında değişiyor.

İşlemci soğukluğu 60-70 derece arasında geziyor,bu normal ancak işlemci kullanımı çok yüksek.

Bazı araştırmalarım sonucunda bu sorunun oyuna eklenen patch ten sonra olduğu söyleniyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

2k çözünürlükte kullanıyorum, monitörüm 165 Hz.

Ekran kartı kullanımı %80'lerde.
Ultrada oynuyorum ama low ya da medium düşürünce GPU kullanımı düşüyor ancak CPU kullanımı hep yüksek.

Bu sorunu oyuna gelen Patch'ten sonra mı almaya başladınız ?

Ben bu sorunu yeni gelen patch'ten sonra almadım oyunu yeni indirdim ancak bazı yabancı forumlarda okuduğum yorumlar bu şekilde.

Ancak bazı yorumlarda i5 işlemcilerin çekirdek sayısından kaynaklandığını söylüyorlar.

Sorun neyden kaynaklı emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle ondan ötürüdür. BF V işlemciyi yoran bir oyun birde üstüne RTX 2080'i beslemek ile uğraşınca haliyle böyle bir sorun meydana geliyor.

2080'ni yeni aldım ancak 1070 Ti ile oynarken de aynıydı sorun.

Bu şekilde oynamak sorun olacaktır diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir? İşlemciye bu kadar yüklenmek sorun yaratır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
2080'ni yeni aldım ancak 1070 Ti ile oynarken de aynıydı sorun.

Bu şekilde oynamak sorun olacaktır diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir? İşlemciye bu kadar yüklenmek sorun yaratır mı ?
İşlemci sıcaklığı yüksek olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…