Battlefield V 149 TL'ye alınır mı?

BF2042 faciasından sonra iyi olduğunu düşünüyor herkes bu oyunun artık. 150 TL verilir mi bilmem çünkü 1 veya 2 defa bedava verildiğini hatırlıyorum o yüzden benim elim gitmez açıkçası.
 
Ben Normalde Battlefield 2042 alacaktım Steam yaz indirimlerinde EA üzerinden BF5 denedim güzel ama eğer Battlefield 2042 indirime girmezse BF5 alırım demiştim sizce girer mi ayın 23'ünde?
 
Battlefield V 149,99 TL olmuş alınır mı sizce?
En fazla kaç saat oynarsınız oyunu?
Hocam almanı tavsiye ederim atmosferi cidden çok güzel map tasarımları, boyutları falanda bayağıŞ tatmin edici sana o savaş atmosferini bayağı iyi yaşatıyor. Ayrıca oyun 1'den çok daha seri. Arasındaki en büyük farkda araçlar, tabii ki birsi 1. dünya savaşı diğeri 2. ama silah ve araç farkı var bu da oyunu çok farklı bir boyuta taşıyor.

Ben Recon sınıfı ve medic sınıfını çok oynuyorum ve silah çeşitliliği gayet güzel silahlarda iyi.
Araç konusuna gelirsek her devletin 4 tane falan tankı var hafif zırhlıdan ağır zırhlıya kadar bayağı çeşit var. Uçak da aynı şekilde özellikle uçak kullanması bayağı zevkli 1 dekiler eski model olduğundan bayağı yavaş v dekileri sürmek cidden keyifli tabii havada 200 lvl sapık pilotlar varsa 5 dk dan fazla uçamıyorsun :)

Kısacası indirimde almanı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı