Battlefield V Akıcı Değil

İşletim sistemi
Windows 10

Eray123567

Centipat
Merhabalar. Ben Battlefield V oynarken FPS yüksek olmasına rağmen bazen oyunun akıcı olmadığını hissediyorum. Mesela denize bakıp sağa sola hareket ettirince bir sıkıntı yok ama şehre bakıp sağa sola hareket ettirince oyun bana akıcı gelmiyor. Herkeste mi böyle yoksa benimle mi ilgili bir problem?

Merhabalar. Ben Battlefield V oynarken FPS yüksek olmasına rağmen bazen oyunun akıcı olmadığını hissediyorum. Mesela denize bakıp sağa sola hareket ettirince bir sıkıntı yok ama şehre bakıp sağa sola hareket ettirince oyun bana akıcı gelmiyor. Herkeste mi böyle yoksa benimle mi ilgili bir problem?

Aynı sıkıntıyı CS:GO oynarken Lake haritasında yaşıyorum. Denize bakarken 120 FPS, eve bakarken 25-30 FPS.

İşlemciden dolayı o olay. Oyun işlemciye yükleniyor fena ve açık alan ve oyuncu sayısı fazla olan yerlerde işlemci darboğaz yapıyor. Güçlü işlemci şart. Çoğu kişide var o sorun.
AMD Ryzen 7 2700 kullanmaktayım sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Aynı sıkıntıyı CS:GO oynarken Lake haritasında yaşıyorum. Denize bakarken 120 FPS, eve bakarken 25-30 FPS.
Şehre bakarken 80 FPS falan alıyorum ama sanki 10 FPS gibi hissettiriyor.
İşlemci yetmiyordur eğer kalabalık alana bakarken kasma oluyorsa.
Kasma olmuyor FPS 30-20 olmuyor FPS 80 ama kasma hissi var Amd Ryzen 7 2700 kullanıyorum işlemci olarak.

AMD Ryzen 7 2700 kullanmaktayım sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Şehre bakarken 80 FPS falan alıyorum ama sanki 10 FPS gibi hissettiriyor.

Kasma olmuyor FPS 30-20 olmuyor FPS 80 ama kasma hissi var Amd Ryzen 7 2700 kullanıyorum işlemci olarak.
Aynen öyle hocam FPS çok yüksek fakat akıcı değil oyunun ilk 5 dakikası böyle oluyor sonra yağ gibi akıyor. Sizde oyun bitene kadar mı akıcı değil?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı