A ardaisleek Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 Sizce alıNır mı? ONliNe bir silah oyuNu istiyordum CoD gibi ve BF 5'iN iNdirime girdiğiNi gördüm. MemNuN kalaN var mı?
Sizce alıNır mı? ONliNe bir silah oyuNu istiyordum CoD gibi ve BF 5'iN iNdirime girdiğiNi gördüm. MemNuN kalaN var mı?
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2.001 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2024 #2 ardaisleek dedi: Sizce alınır mı? Online bir silah oyuNu istiyordum CoD gibi ve BF 5'in iNdirime girdiğiNi gördüm. MemNuN kalaN var mı? Genişletmek için tıkla... Bence Battlefield V serisinin zirvesidir. Alınır. Artı 0 Eksi
ardaisleek dedi: Sizce alınır mı? Online bir silah oyuNu istiyordum CoD gibi ve BF 5'in iNdirime girdiğiNi gördüm. MemNuN kalaN var mı? Genişletmek için tıkla... Bence Battlefield V serisinin zirvesidir. Alınır.
GoDd1 Gigapat Kek günü Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.698 Makaleler 5 Çözümler 38 17 Ağustos 2024 #3 Battlefield 1 çok daha zevkli. Sürprizbozan "mEmNuN kAlMaDıM çOk hİle vAr." Artı 0 Eksi
M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 543 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #4 AlNıR hOcaM çOk ZeVKli. Artı 0 Eksi
T technoruby Attopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #5 ardaisleek dedi: Sizce alınır mı? Online bir silah oyuNu istiyordum CoD gibi ve BF 5'in iNdirime girdiğiNi gördüm. MemNuN kalaN var mı? Genişletmek için tıkla... İğrenç almayın Artı 0 Eksi
ardaisleek dedi: Sizce alınır mı? Online bir silah oyuNu istiyordum CoD gibi ve BF 5'in iNdirime girdiğiNi gördüm. MemNuN kalaN var mı? Genişletmek için tıkla... İğrenç almayın
KS KS A ardaisleek Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #6 ardaisleek dedi: Sizce alıNır mı? ONliNe bir silah oyuNu istiyordum CoD gibi ve BF 5'iN iNdirime girdiğiNi gördüm. MemNuN kalaN var mı? Genişletmek için tıkla... Beyler normal yazdım yazıyı bir harf büyük bir harf küçük yazmış bu nasıl oluyor ya GoDd1 dedi: Battlefield 1 çok daha zevkli. Sürprizbozan "mEmNuN kAlMaDıM çOk hİle vAr."[/SPO Genişletmek için tıkla... GoDd1 dedi: Battlefield 1 çok daha zevkli. Sürprizbozan "mEmNuN kAlMaDıM çOk hİle vAr." Genişletmek için tıkla... Yazıyı normal yazdım yazım hataları düzelt seçeneğini seçince yazı bozulmuş. Online'da hile kullanan oyuncular var mı? Artı 0 Eksi
ardaisleek dedi: Sizce alıNır mı? ONliNe bir silah oyuNu istiyordum CoD gibi ve BF 5'iN iNdirime girdiğiNi gördüm. MemNuN kalaN var mı? Genişletmek için tıkla... Beyler normal yazdım yazıyı bir harf büyük bir harf küçük yazmış bu nasıl oluyor ya GoDd1 dedi: Battlefield 1 çok daha zevkli. Sürprizbozan "mEmNuN kAlMaDıM çOk hİle vAr."[/SPO Genişletmek için tıkla... GoDd1 dedi: Battlefield 1 çok daha zevkli. Sürprizbozan "mEmNuN kAlMaDıM çOk hİle vAr." Genişletmek için tıkla... Yazıyı normal yazdım yazım hataları düzelt seçeneğini seçince yazı bozulmuş. Online'da hile kullanan oyuncular var mı?
GoDd1 Gigapat Kek günü Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.698 Makaleler 5 Çözümler 38 17 Ağustos 2024 #7 @ardaisleek Evet var en azından ben doğar doğmaz sniperlar tarafından 200 metreden vurulmanın normal olduğunu sanmıyorum. Battlefield 1'de çok hilesiz değil ama aralarından en iyisi bence bu. Artı 0 Eksi
@ardaisleek Evet var en azından ben doğar doğmaz sniperlar tarafından 200 metreden vurulmanın normal olduğunu sanmıyorum. Battlefield 1'de çok hilesiz değil ama aralarından en iyisi bence bu.