Battlefield V düşük FPS ve işlemci kullanımı sorunu

• Konuyu başlatan SLYMN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 3.099

SLYMN

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, oyunda CPU kullanımı sürekli %100 ve işlemci sıcaklığı 38'i geçmiyor, aldığım FPS değerleri; Ultra 22, High 27, medium 32, Low 30. yardımcı olur musunuz?

• AMD Ryzen 3 1200.
  • GTX1050 Ti.

Dosya Ekleri

• BFV.png
    BFV.png
    337,2 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, oyunda CPU kullanımı sürekli %100 ve işlemci sıcaklığı 38'i geçmiyor, aldığım FPS değerleri; Ultra 22, High 27, medium 32, Low 30. yardımcı olur musunuz?

• AMD Ryzen 3 1200.
  • GTX1050 Ti.
Oyun işlemciyi öyle bir sömürüyorki benım 4,9ghz o.cli 7700k bile yetmıyor.

Raminiz ne kadar?
8GB ram.
Büyük ihtimalle darboğaz söz konusu. İyi bir soğutucunuz varsa OC ile halledilebilir diye düşünüyorum.
Overclock denedim, cpu ratio-38.00, dram-2666, dram voltage-1.300V, cpu voltage-12750V bu ayarlar ile kaydedip restart atınca bilgisayar açılmadı, daha sonra bios pilini çıkartarak sıfırladım, şu an bios default ayarlarda.

Bildiğim kadarıyla BF5 oyun testlerinde hikaye modunda bile yaklaşık 10-12 GB RAM tüketiyordu. Online kısım içinse biraz daha şişirebilir. 8 GB RAM günümüz oyunlar için yetersiz artık. Özellikle AAA oyunlarında. Sistemin hakkında ise bir şey diyemiyorum.

Bende asus fx504ge modeli gaming laptop var.Laptopda 8gb ram vardı.Battlefield 5'te 40fps geçmiyordu ve sürekli drop giriyordu.Kısa zaman önce 8gb ram daha taktım şuan 720p de low ayarlarda 100fps civarında alabiliyorum.Ayrıca arkadaşlarında dediği gibi işlemci biraz düşük.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı