Battlefield V Firestorm Güncellemesi

114187

Kilopat
Battleifeld V'e 3 gün sonra gelecek olan "Firestorm" modu'nun detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyuna şu an anda 9.98 GB'lık bir güncelleme gelmiş durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harita çok güzel, duruyor. Tüm haritalardan güzel yönler alınmış gayet güzel olmuş. Gameplay de fena durmuyor. Oynayacağımı sanmıyorum ama BR oynayacak olsam bunu oynardım herhalde.
Bende BR oynamıyorum ama güncelleme gelince bir maç falan girerim. Birde skin, para vs. görevleri olursa oynarım almak için.

Arkadaşlar bir sorum olacak şimdi bu oyunu almak BF 5 Firestorm'u oynamak için yeterli olacakmı yoksa Firestorm için farklı bir paketmi satılacak oyunu almayı düşünüyorum önce bir sorayım dedim.

Arkadaşlar bir sorum olacak şimdi bu oyunu almak BF 5 Firestorm'u oynamak için yeterli olacakmı yoksa Firestorm için farklı bir paketmi satılacak oyunu almayı düşünüyorum önce bir sorayım dedim.
Eğer yanlış bilmiyorsam sadece oyunu alman yeterli. Sadece oyun içi silah skinleri, kas, kıyafet vs. tarzında özel Firestorm eşyalarını almak için DLC tarzı bir şey alabilirsin. Bu gün Firestorm'un gelmesi lazım. 1-2 saat sonra bakacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı