Battlefield V kayıt tutmama problemi

yavuzzzzzz

Decapat
BF5 aldım indirdim ama oyuna her girdiğimde, giriş introsu ve ilk girdiğimizdeki hikaye modunu tekrarlıyor ve bütün yaptığım ayarlar sıfırlanıyor. Ek olarak map değişikliği sırasında ekran siyah şekilde kalıyor ve oyundan ancak ALT+F4 ile çıkabiliyorum. PC'de hem minimum hem de önerilen sistemler mevcut, uygun.
Bu sorunumu nasıl çözerim?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun giriş kısmını oynayıp sonrasında oyun içi bütün ayarlamaları yaptıktan sonra oyunu kapatmadan önce Belgeler-Battlefield 5 - settings klasöründeki "PROFSAVE" dosyasının sadece _tmp kısmını silin normal bir şekilde oyundan çıkın.
Oyuna tekrar girin yine aynı sorun tekrarlarsa oyuna tam girerken "PROFSAVE" dosyasının sonu _tmp olan dosyayı silin sonrasında bir kez daha çıkıp giriniz sonrasında sorunun ortadan kalktığını göreceksiniz. Sorun çözüldüğü taktirde artık "PROFSAVE" dosyasının içine kaydetmeye başlayacaktır.

Not: Yine sorun devam ederse Belgelerdeki Battlefield klasörünü salt okunur olduğundan emin olun. Mümkün olduğunca sade bir şekilde anlatmaya çalıştım.
Not 2: Sorununuz çözüldükten sonra oyuna girdiğinizde Belgeler Battlefield 5 klasöründe "PROFSAVE_tmp" olan dosya görürseniz telaşa kapılmayın oyun o dosyayı otomatik olarak oluşturuyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı