Battlefield V RTX 2080Ti ile Oynandı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda çözünürlük yazmasa da 1080P üstüne alamadığımdan 1080P olduğunu söyleyebiliriz. Kartı rezil etmişler bence. Madem çekiyorsun, 4K çek bari de gücünü görelim kartın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vermesi lazım bence. O kadar tepe bir kart.
Teknolojinin gösterildiği videonun uzun halini izlemiştim, çok sağlıklı çalışmıyordu. Nişan alıyor nişan aldığı yerde yansıma biraz değişik ve bazen yansımalar bir anda tamamen değişiyordu.

2:32-2:33 gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teknolojinin gösterildiği videonun uzun halini izlemiştim, çok sağlıklı çalışmıyordu. Nişan alıyor nişan aldığı yerde yansıma biraz değişik ve bazen yansımalar bir anda tamamen değişiyordu.

2:32-2:33 gibi.

Oradaki yansıma Off'da iken oluyor. Battlefield oynuyorsan her oyununda böyle zaten yansımalar. Amaç onu düzeltmek fakat sırf yansıma için kart çıkarmaları bana çok saçma geliyor. Ha performans olarak da üstündür ama hala GTX 1080 kartları ileriki yıllara dönük bir karttı. Boşa harcadılar.

Orada RTX kapanıp açılıyor. O yüzden değişiyor. Videonun amacı o.
Haklısın. 1:31'de RTX kapalı diyor şimdiye kadar RTX kapalıydı ama öyle değişik nişan alma olayı olmuyordu, sanki RTX kapalı kısmını biraz abartmışlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı