Çözüldü Battlefield V takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Branko Tuskas

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Uzun süredir bu durumu yaşıyorum, bazen artıyor, bazen azalıyor ama her halükarda canımı çok sıkan bir durum. Yabancı forumlarda oyunun DX12 optimizasyonu kötü olduğu için bu durumun oluştuğunu söylüyorlar. DX11 ile oynadığım zaman stutter sorunu pek yaşamıyorum fakat bu sefer de hatasız oyun kapanması sorunuyla karşılaşıyorum. Yardımlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben ne BF1'de ne de BF5'de herhangi bir crash veya stutter ile karşılaştım. İki oyunun da campaign'lerini bitirip birkaç saat online oynadım. DX11'i de hiç değiştirmedim. Sistem çok güçlü değilse ve DX12 tek seçenek değilse DX12 tercih edilmemeli bence.
Sistem yeterince güçlü onunla pek alakalı bir durum değil çoğu kişinin yaşadığı sorun.
Sürücüyle ilgili bir sorun var sanırım. DDU ile kaldırıp son sürümü yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Denedim fakat bir yararı olmadı.
Ben DDU ile sürücümü kaldırıp WHQL sürücüsünü yükleyince atma durumu ortadan kalktı. Şu an DX11 ile takılmasız ve atmasız oynuyorum. Umarım böyle devam eder.
Aynı olayı bende yaşıyorum. Oyunu DX12'ye aldığımda inanılmaz bir drop yaşıyorum. Ancak ayarlardan DX11'e döndüğümde oyun kaymak gibi 90 FPS üstü oluyor. Dediğiniz gibi DX12 optimazyonu çok kötü oyunun.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7,3 KB · Görüntüleme: 75
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı