Battlefield vs. Far Cry

Melih Şentürk

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel Core i5 9400F
MO-BO: Asus Prime H310-MK RV2.0
RAM: 16 GB (2×8) 3200 MHz CL22
GPU: NVIDIA GTX 1080 Founders Edition
SSD: Kingston NV2 1TB
MONITOR: LG 24GL600F 144Hz 1ms FULL HD IPS
KEYBOARD: Razer Ornata RGB
MOUSE: Steelseries Aerox 3 Wireless
HEADSET: Galaxy Buds 2
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
512 GB
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
Acer Nitro 5 AN517-41 (QAREY001)
İşlemci
AMD Ryzen 7 5800H
Game pass'te ilgimi çekti fakat bilgisayarımın depolaması 2 oyuna yetmeyeceği için size sormak istedim. Daha önce Battlefiled Hardline oynamıştım. Çok hoşuma gitti fakat birçok oyunu olduğu için kararsız kaldım. Sizce Battlefield ya da Far Cry serisinin en iyi oyunu hangisi ?

(Hikâye, mekanikleri vs.)

İkisi çok farklı oyunlar Far Cry 3 efsane bir tatil deneyimi yaşatır insana bir daha asla unutmazsın ve ayrıca yazın oynamanı tavsiye ederim. Şu an için BF 1 alman senin için iyi olacaktır ama yaz ayı geldiğinde mutlaka Far Cry3 al ve oyna.

Peki, oyun serilerinin hikâyeleri birbirinden bağımsız mı ?

Game Pass'te ilgimi çekti fakat bilgisayarımın depolaması 2 oyuna yetmeyeceği için size sormak istedim. Daha önce Battlefield Hardline oynamıştım. Çok hoşuma gitti fakat birçok oyunu olduğu için kararsız kaldım. Sizce Battlefield'ya da Far Cry serisinin en iyi oyunu hangisi?

(Hikâye, mekanikleri vs.)

Btf3 en iyi senaryo kesin diyebileceğim oyunlardan birisi. Btf serilerinde belki kötü Hardline olabilir. Ama diğer tüm seriler hepsi efsane. Ben her kış kesinlikle btf3 veya btf4 oynarım. Oyuna alışınca zor mod dışında seni kesmiyor. Far Cry için ise git gel zaman öldürmek için her serisi iş yapar. Far Cry 2 de bir ara o ormanda yaşayan ben gibi hissetmiştim :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı