Herkese merhabalar. Forumda bu konu hakkında cok fazla konu oldugunu biliyorum fakat forumdaki tüm yöntemleri denedim. En son burada LogFile paylasmaya karar verdim. Kendim anlamaya calıstım fakat çözemedim.
Windows güncel.
Ekran kartı güncel.
Oyun orijinal (originden).
Bahsedilen Microsoft Visual'ların hepsini silip tekrar yükledim.
Google Drive, dosyalarınızın yedeklerini saklamanın ve tüm telefon, tablet veya bilgisayarlardan kolayca erişebilmenin ücretsiz yoludur. Ücretsiz 15 GB'lik Google Depolama Alanı ile başlayın.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.