yigit3434 Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 RAM 1x16 3200 MHZ Ekran kartı 3050 ti 4gb İşlemci i712700H Battlefront 2 de DirectX12 açınca VRAM kullanımım 10GB seviyelerini çıkıyor. Ultra ayarlar DirectX12 kapatınca 2 GB seviyelerine düşüyor. Nasıl düzeltebilirim?
Battlefront 2 de DirectX12 açınca VRAM kullanımım 10GB seviyelerini çıkıyor. Ultra ayarlar DirectX12 kapatınca 2 GB seviyelerine düşüyor. Nasıl düzeltebilirim?
A adamın dibi geldi Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 4 GB VRAM olan cihazda nasıl 10GB kullanım gördünüz. Artı 2 Eksi
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.879 Çözümler 244 18 Temmuz 2023 #3 yigit3434 dedi: Battlefront 2 de DirectX12 açınca VRAM kullanımım 10GB seviyelerini çıkıyor. Ultra ayarlar DirectX12 kapatınca 2 GB seviyelerine düşüyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Görsel atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
yigit3434 dedi: Battlefront 2 de DirectX12 açınca VRAM kullanımım 10GB seviyelerini çıkıyor. Ultra ayarlar DirectX12 kapatınca 2 GB seviyelerine düşüyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Görsel atabilir misiniz?
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 18 Temmuz 2023 #4 yigit3434 dedi: Battlefront 2 de DirectX12 açınca VRAM kullanımım 10GB seviyelerini çıkıyor. Ultra ayarlar DirectX12 kapatınca 2 GB seviyelerine düşüyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... RAM kullanımını VRAM kullanımı ile karıştırdınız herhalde.. Artı 1 Eksi
yigit3434 dedi: Battlefront 2 de DirectX12 açınca VRAM kullanımım 10GB seviyelerini çıkıyor. Ultra ayarlar DirectX12 kapatınca 2 GB seviyelerine düşüyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... RAM kullanımını VRAM kullanımı ile karıştırdınız herhalde..
A adamın dibi geldi Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #5 caglar_universal dedi: RAM kullanımını VRAM kullanımı ile karıştırdınız herhalde. Genişletmek için tıkla... VRAM kullanımım yazmışsınızda onun için sordum. Artı 0 Eksi
caglar_universal dedi: RAM kullanımını VRAM kullanımı ile karıştırdınız herhalde. Genişletmek için tıkla... VRAM kullanımım yazmışsınızda onun için sordum.
Enterprise_1071 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Mordor Daha fazla Meslek Mühendis sayılır 18 Temmuz 2023 #6 caglar_universal dedi: RAM kullanımını VRAM kullanımı ile karıştırdınız herhalde.. Genişletmek için tıkla... Bf2 2 GB RAM'e düşmez ama bir sorun var belli ki Artı 0 Eksi
caglar_universal dedi: RAM kullanımını VRAM kullanımı ile karıştırdınız herhalde.. Genişletmek için tıkla... Bf2 2 GB RAM'e düşmez ama bir sorun var belli ki
KS KS yigit3434 Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #7 adamın dibi geldi dedi: 4 GB VRAM olan cihazda nasıl 10GB kullanım gördünüz. Genişletmek için tıkla... paylaşılan bellek sayesinde caglar_universal dedi: RAM kullanımını VRAM kullanımı ile karıştırdınız herhalde.. Genişletmek için tıkla... hayır eminim ReloadingData dedi: Görsel atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... oyunu sildim galeride bulursam atayım olmadı tekrar yüklerim Enterprise_1071 dedi: Bf2 2 GB RAM'e düşmez ama bir sorun var belli ki Genişletmek için tıkla... öyle duruyor gibi ustam bakalım oyun birkaç saate yüklenir tekrar görsel atacagım Son düzenleme: 18 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
adamın dibi geldi dedi: 4 GB VRAM olan cihazda nasıl 10GB kullanım gördünüz. Genişletmek için tıkla... paylaşılan bellek sayesinde caglar_universal dedi: RAM kullanımını VRAM kullanımı ile karıştırdınız herhalde.. Genişletmek için tıkla... hayır eminim ReloadingData dedi: Görsel atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... oyunu sildim galeride bulursam atayım olmadı tekrar yüklerim Enterprise_1071 dedi: Bf2 2 GB RAM'e düşmez ama bir sorun var belli ki Genişletmek için tıkla... öyle duruyor gibi ustam bakalım oyun birkaç saate yüklenir tekrar görsel atacagım
Enterprise_1071 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Mordor Daha fazla Meslek Mühendis sayılır 18 Temmuz 2023 #8 yigit3434 dedi: paylaşılan bellek sayesinde hayır eminim oyunu sildim galeride bulursam atayım olmadı tekrar yüklerim öyle duruyor gibi ustam bakalım oyun birkaç saate yüklenir tekrar görsel atacagım Genişletmek için tıkla... Bekliyorum hocam. DİCE oyunlarını DX 11 ile oynamınızı tavsiye ederim eğer destekliyorsa. Artı 0 Eksi
yigit3434 dedi: paylaşılan bellek sayesinde hayır eminim oyunu sildim galeride bulursam atayım olmadı tekrar yüklerim öyle duruyor gibi ustam bakalım oyun birkaç saate yüklenir tekrar görsel atacagım Genişletmek için tıkla... Bekliyorum hocam. DİCE oyunlarını DX 11 ile oynamınızı tavsiye ederim eğer destekliyorsa.