Battleye - Kernel Security Check Failure Mavi Ekran Hatası

ymeselk

Decapat
Ne zaman Rainbow Six veya PUBG oyununu başlatmaya çalışsam bilgisayarım mavi ekran veriyor. Hata kodu olarak da başlıkta belirttiğim. Batteye desteğe ve Ubisoft desteğe yazdım fakat bir sonuç alamadım. Mavi ekran "kernel security check failure" için internette yaptığım aramalar sonucu karşıma çıkan çoğu şeyi denedim yine bir sonuç vermedi. En son hard format attım. İlk 2 gün iki oyun da çalışıyordu bugün tekrar aynı hatayı almaya başladım. Sorunun ekran kartı güncellemesinden kaynaklanabileceğini düşünüp eski bir sürümünü yükledim değişen bir şey olmadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
dxdiag

minidump
Bugün bir umut cmd'de sfc/scannow komutunu bir daha denedim, bilgisayarı yeniden başlatıp oyunu açmayı denediğimde DPC violation Watchdog hatası verdi bu sefer. İnternetten yaptığım aramayla onu düzelttim ama tekrar kernel security check failure hatası vermeye başladı.

Son düzenleme:
Benzer bir şekilde hatayla karşılaştım. Oyunu bir kaç saat önce oynaya biliyorken şuan açılmıyor. Pc de kayıtlı bütün oyunları denedim fakat bir sıkıntı yaşamadım. Win destek de etiketi taratarak baktım standart mavi ekran çözümleri var. '' Kernel Security Check Failure '' hatasını araştırdım fakat onda da bir b0k yok. Sizce sorun pubg'de mi yoksa Pc bağlantı sorunu mu?? Bir de çözüm bulunca yazarsanız sevinirim.

Sorun bence BattlEye kaynaklı çünkü bende hem r6 hem pubg açarken aynı hatayı veriyor hiçbir yerde çözümü yok ubisoft desteğin söylediği her şeyi yaptım, battleye destek doğru düzgün cevap bile yazmıyor maillere, ubisoft desteğin son önerisi windowsa yeni bir profil açıp steam ve r6yı oraya yükleyip denemek eğer olursa buraya yazarım.
Windowsa yeni profil açıp r6yı tekrar yükledim aynı zamanda msconfig'deki başlangıç hizmetlerinde sadece windows'unkileri bıraktım. R6da işe yaramış gibi görünüyor, pubgde de yarayacağı kanısındayım.
Yeni açtığım profile discord yükleyince tekrar mavi ekran hatası almaya başladım. Discordu revo uninstaller'la kaldırdım ve yeni bir profil açtım ama sorun aynen devam ediyor.

Son düzenleme:
Sorunun ağ bağlantısından dolayı kaynaklandığını düşünüyordum. Çünkü onu güncelledikten sonra böyle oldu. Yeni güncelleme geldi ve sorun düzeldi. Oyun açıldı ve o da ne 15 fps. Nvidia denetim ayarlarına girdim hata verdi. Yeniden başlattım! Nvidia ayarları düzeldi, ekran kartı için özeleştirme yapayım dedim, PUBG’yi PC görmüyor. Steam de normal açtım PUBG’yi. Hoop mavi ekran aynı sorun. Kendini yeniden başlattı. Ben de sinirden dokunmadım bir süre.... Gittim geldim. Oyunu tekrar açtım. Düzeldi!!?!?? Lan adeta PUBG ile win10 el ele yanında Nvidia T@$$A# geçiyor.

Sadece öneri olarak aynı hatayı alınca son yaptığınız güncellemeyi kontrol etmenizi ve mümkünse bir önceki sürüme dünmenizi öneririm.

kardeşim aynı tarihten itibaren ben de aynı sorunu yaşıyorum her hangi bi çözüm bulabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…