Delicab41 Femtopat Katılım 17 Mayıs 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #1 Merhaba. GTA 5 Online oynamak istiyorum ama BattlEye gerektiğini soyluyor. Bu programi kurmadan oynayabiliyor muyum bilen var mı?
Merhaba. GTA 5 Online oynamak istiyorum ama BattlEye gerektiğini soyluyor. Bu programi kurmadan oynayabiliyor muyum bilen var mı?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 6 Haziran 2025 #2 Hayır oynayamazsınız. Artı 2 Eksi
katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 814 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #3 Delicab41 dedi: Merhaba. GTA 5 Online oynamak istiyorum ama BattlEye gerektiğini soyluyor. Bu programi kurmadan oynayabiliyor muyum bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ben girmiştim. Rockstar Games'ten BattlEye kapatıp oyundan da ilk story moda girip oradanda Online girmiştim. Ama hala oluyor mu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Delicab41 dedi: Merhaba. GTA 5 Online oynamak istiyorum ama BattlEye gerektiğini soyluyor. Bu programi kurmadan oynayabiliyor muyum bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ben girmiştim. Rockstar Games'ten BattlEye kapatıp oyundan da ilk story moda girip oradanda Online girmiştim. Ama hala oluyor mu bilmiyorum.