BattlEye ve Faceit AC mavi ekran sorunu

MetCorleone

Megapat
Daha fazla  
Zula'ya girerken mouse donuyor. Zula açılmadan bilgisayar kapanıyor ve mavi ekran veriyor. Aynı sorun PUBG'ye girerken de oluyor. İkisinde de Battleye var. O yüzden diye düşünüyorum. Nasıl çözeceğim, yardımcı olur musunuz?

Bu Bilgisayar->Özellikler->Gelişmiş sistem ayarları->Gelişmiş->Performans->Veri Yürütme Engellmesi altından "Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç" seçeneğini seçerek alttaki "Ekle" kısmından Battleye.exe ekleyerek denebilir misiniz?

Battleye.exe diye bir dosya var mı, varsada nerede onu bilmiyorum ancak black squad oyununun klasörlerindeki battleye ile ilgili exe dosyalarını ve common files içindeki BEService.exe, BEService_bsquad.exe dosyalarını eklemeyi denedim ancak sonuç bu;

Güvenlik duvarını ve gerçek zamanlı korumayı kapatarak denedim. Biraz daha geç mavi ekran verdi ama oyun açılmadan mavi ekran verdi gene. Dumb file

Söylediğiniz programları sildim, yeniden başlatıp tekrar denedim gene mavi ekran verdi ancak bu sefer DPC_WATCHDOG_VIALOTION kodu ile. Dumb file

Yabancı bir foruma da yazdım sorunumu oradan biri Intel HD grafik sürücüsünü güncelleyip Bu linkteki gibi driver verifier yapmamı söyledi. Onu yaptıktan sonra aldığım mavi ekranın Dumb file dosyası da bu. Sizin dediğinizi yaptıktan sonra da sonuç değişmedi Dumb file

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…