BattlEye ve Faceit AC mavi ekran sorunu

MetCorleone

Megapat
Daha fazla  
Zula'ya girerken mouse donuyor. Zula açılmadan bilgisayar kapanıyor ve mavi ekran veriyor. Aynı sorun PUBG'ye girerken de oluyor. İkisinde de Battleye var. O yüzden diye düşünüyorum. Nasıl çözeceğim, yardımcı olur musunuz?

Battleye i denetim masasında silme olmadığından bende common files ve oyun klasörlerinin içindeki dosyaları sildim. Bilgisayarı yeniden başlattım ve gerçek zamanlı korumayı kapattım. Black squad oyununun boyutu düşük olması nedeniyle steamden dosya bütünlüğü doğrulaması yaparak battleye dosyalarını tekrar yüklettim ve oyuna girmeye çalıştım ancak sonuç değişmedi. Dumb file
Bu Bilgisayar->Özellikler->Gelişmiş sistem ayarları->Gelişmiş->Performans->Veri Yürütme Engellmesi altından "Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç" seçeneğini seçerek alttaki "Ekle" kısmından Battleye.exe ekleyerek denebilir misiniz?

Bu Bilgisayar->Özellikler->Gelişmiş sistem ayarları->Gelişmiş->Performans->Veri Yürütme Engellmesi altından "Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç" seçeneğini seçerek alttaki "Ekle" kısmından Battleye.exe ekleyerek denebilir misiniz?
Battleye.exe diye bir dosya var mı, varsada nerede onu bilmiyorum ancak black squad oyununun klasörlerindeki battleye ile ilgili exe dosyalarını ve common files içindeki BEService.exe, BEService_bsquad.exe dosyalarını eklemeyi denedim ancak sonuç bu;
Annotation 2019-11-05 190445.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı