BAT'u Z dropshipping doğru mu?

Kendine şunu sor: Bu adam gerçekten buradan çok iyi para kazanıyor olsa, sırlarını bana verip kendine rakip üretir mi?

Ticarette satış yapan her kişi yeni bir rakip, her yeni rakip ise daha az para demektir. Dolayısıyla cevap çok basit bir şekilde hayır.

Bu tip işlerde insanlara eğitim ve hayal satmak, işin kendisini yapmaktan çok daha kolaydır. Zaten bu yüzden de eğitim satan insanlarla doludur ortalık. Hiç para kazanmazsınız demiyorum, uğraşırsanız elbette kazanırsınız, ancak büyük umutlarınız olmasın.

Bu gün bir tane shorts'una denk geldim altında porshenin bir spor arabası vardı. Videoda arabaları kiralayıp video çekiyorsun diyorsunuz da bunun parası ne ki ben bu arabayı alacak parayı bir kaç günde kazanıyorum diyordu.
Yani altındaki arabanın tahminen 150 bin dolar olduğunu varsayarsak 3 günde kazanırsa ayda 1.5 milyon dolar kazanır.

Asıl dikkat çekici noktaya gelelim ayda 1.5 milyon dolar kazanan birisi videonun açıklamasına 1 dolara eğitim setimi alabilirsiniz diye bir link ekler mi? Veya ayda 1.5 milyon dolar kazanan birisi eğitim seti hazırlar mı?

Bu parayı kolay kazandığını iddia ediyor yani bir eğitim seti ile öğrenildiğine göre. Ayda 1.5 milyon dolar kazanırken siz gidip bu işi birilerine öğretip kendinize rakip çıkartır mısınız? Hem de sadece 1 dolar karşılığında.

Bugün bir tane Shorts'una denk geldim altında Porsche'nin bir spor arabası vardı. Videoda arabaları kiralayıp video çekiyorsun diyorsunuz da bunun parası ne ki ben bu arabayı alacak parayı birkaç günde kazanıyorum diyordu.
Yani altındaki arabanın tahminen 150 bin dolar olduğunu varsayarsak 3 günde kazanırsa ayda 1.5 milyon dolar kazanır.

Asıl dikkat çekici noktaya gelelim ayda 1.5 milyon dolar kazanan birisi videonun açıklamasına 1 dolara eğitim setimi alabilirsiniz diye bir link ekler mi? Veya ayda 1.5 milyon dolar kazanan birisi eğitim seti hazırlar mı?

Bu parayı kolay kazandığını iddia ediyor yani bir eğitim seti ile öğrenildiğine göre. Ayda 1.5 milyon dolar kazanırken siz gidip bu işi birilerine öğretip kendinize rakip çıkartır mısınız? Hem de sadece 1 dolar karşılığında.

Set: Arkadaşlar dropshipping yapın para kazanın güle güle. Hakikaten 1 dolara set mi olur arkadaş ya sen milyoner adamsın sözde 18 liraya mı mahkum kaldın?

Ben 16 yaşındayım ve şu anda ondan aldığım eğitim sayesinde aylık ortalama 7.000 dolar ciro elde ediyorum.

Söylediği ve anlattığı her şey doğru, eğitim de paranızın sonuna kadar hakkını veriyor tabii ki bu kolay bir süreç değil, ihtiyacınız olan şeyler ve bazı kriterler var onun dışında tamamen doğru ve güvenilir.

Batuz'ye troll diyen arkadaşlar, bırakın.

Ayrıca bu işleri yapmak isteyenler için fatih çobanın eğitimini de önerebilirim.
Kendisinden mentollük aldım ve oda yine batuZ gibi güvenilir ve çok başarılı bir girişimcidir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı