Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Fakat belirtmek isterim ki ben bilgisayar değil mekatronik mühendisliğindeyim. Yazılım mühendisliği veya dijital oyun tasarımı bölümlerinden birine çift anadal veya yandal yapma planım var. Ve ilk paylaşımda belirttiğim gibi 22 yaşına yeni girdim. Hazırlığı bitirip bölüme başladığımda yaşım 23 olacak. Bu da en erken 26. yaşımın sonunda yani 27'ye girerken mezun olacağım anlamına geliyor. Bunun haricinde okulun konumu ve imkanları konusunda memnunum. Özellikle ÇAP veya yandal için büyük heyecan besliyorum diyebilirim. İngilizce hazırlık için yazılı sınava gireceğim. Mat-Fizik bakmak zorundayım çünkü benim AYT fizik ve matematiğim yok. Olanı da unuttum maalesef.
Future Campus yakınında bulmanız zor hocam. Çünkü orası biraz istanbul'un dışı oluyor ve yerleşime uzak kalıyor. İstanbul'un kuzeyi yani ormanlık bölgede yer alıyor. Okula danışabilirsiniz orada hazırlık öğrencileri için okulun yurdu olabilir ancak fiyatlarının uygun olacağını düşünmüyorum. Bunun haricinde Göktürk'te (okula en yakın yerleşim bölgesi) ev tutmayı veya varsa yurtlara bakmayı tercih edebilirsiniz fakat Göktürk bölgesi okula yakın olduğundan (merkezi değil) rahat rahat çıkıp gezmeye (Taksim, Kadıköy vb.) gidemezsiniz. En mantıklısı İstanbul'un yerleşim bölgesinde bulunan ve okula tek toplu taşıma aracıyla gidebileceğiniz yerlerde yurtta kalmayı tercih etmek olacaktır. Böylece hem gezmek hem de okula gitmek için bir otobüs yeterli olur.
Örnek vermek gerekirse Zeytinburnu Kazlıçeşme'den okulun olduğu bölgeye giden bir otobüs var. Bahsettiğim bölgede yurtta kalırsanız okula giderken bir otobüs kullanırsınız. Gezmek istediğiniz zaman da Marmaray veya otobüsler ile İstanbul'un merkezi noktalarına ulaşım sağlamış olursunuz. Marmaray hattı Halkalı'dan başlar Gebze'ye kadar gider. Bu sadece bir örnek olduğu için okula ulaşımın daha kolay olduğu bir noktada da kalmayı tercih edebilirsiniz. Okulun sayfasında daha ayrıntılı bilgi var. Araştırmanız gerekiyor biraz.
İstanbul'un Kalbinde Bir Dünya Üniversitesi!
@Ryo41 hocam BAU Future Campus'te bulunan yurdun sitesine denk geldim. Görseller, olanaklar ve çoğu bilgi sitede var. Kampüsün içinde bulunuyor. Aşırı pahalı değilse en mantıklı seçenek bu olacaktır.