Sürprizbozan Baykuş Evi Kral hakkında konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

228522

Kilopat
Makaleler
4
Baykuş Evi dizisi benim favorim ve bugün en son yayınlanan bölümünü izledim. Zaten böyle bir teori vardı ve kanıtlanmış oldu, Kral aslında türünün son örneği bir Titan. Titan nasıl oluyor(dizide) diyorsanız şuan yaşadıkları kaynar adalar aslında bir Titan iskeleti. Yani çocuk ve yetişkin bir Titan şöyle gözüküyor:
1651357311218.png

1651357468708.png

Arkadaki iskelet ölü bir Titana ait. Yani epey büyükler. Zaten böyle bir düşüncem vardı ve son bölümle bu doğrulandı, şuan çok büyük bir şok içerisindeyim. Ayrıca Kral türünün yaşayan son örneği oluyor.

Baykuş Evi dizisi benim favorim ve bugün en son yayınlanan bölümünü izledim. Zaten böyle bir teori vardı ve kanıtlanmış oldu, Kral aslında türünün son örneği bir Titan. Titan nasıl oluyor(dizide) diyorsanız şuan yaşadıkları kaynar adalar aslında bir Titan iskeleti. Yani çocuk ve yetişkin bir Titan şöyle gözüküyor:
Eki Görüntüle 1374791
Eki Görüntüle 1374798
Arkadaki iskelet ölü bir Titana ait. Yani epey büyükler. Zaten böyle bir düşüncem vardı ve son bölümle bu doğrulandı, şuan çok büyük bir şok içerisindeyim. Ayrıca Kral türünün yaşayan son örneği oluyor.
Yanlış bilgi. Dizinin bir bülümün de kralın babası geliyor.

Yanlış bilgi. Dizinin bir bölümün de kralın babası geliyor.
O Kral'ın babası değil. Onlar "Titan Tuzakçıları" dediğimiz bir topluluk ve Titan avlıyorlar. Son Titan olan Kral'ı kandırıp yanlarına getirmeye çalışıyorlar.
Yanlış bilgi. Dizinin bir bülümün de kralın babası geliyor.
Ayrıca Kral'ın kan örneği iblisler ile eşleşmiyordu. Sizin söylediğiniz bölüm 12-13 falandı sanırım. Ben 17. bölümden bahsediyorum.

Yani çocuk ve yetişkin bir Titan şöyle gözüküyor:
Bu resimlere ek olarak titan tuzakçılarının olduğu adada şöyle bir iskeleti var, resimde net olmasa da dizinin evrenine göre devasa boyutta :

Screenshot_16.png
Screenshot_18.png

Son Titan olan Kral'ı kandırıp yanlarına getirmeye çalışıyorlar.
Bu kısımda yanlışınız var. Kral'a zarfı gönderen kişi ilk başta Kral'ın titan olduğunu bilmiyor. Onu kendilerinden biri sanarak adayı vs. gezdiriyorlar . Sonrasında fark ediyorlar onun aslında titan tuzakçısı değil titan olduğunu.

Son düzenleme:
Arkadaşlar baykuş evi 3. sezon 14 Haziran da geldi fakat hiçbir türlü izliyemiyorum Disney Plus'ı VPN kullanarak açtım fakat 2.sezona kadar tek var ben nerede yanlış yapıyorum

Arkadaşlar baykuş evi 3. sezon 14 Haziran da geldi fakat hiçbir türlü izliyemiyorum Disney Plus'ı VPN kullanarak açtım fakat 2.sezona kadar tek var ben nerede yanlış yapıyorum
Disney Plus'a bölümler çıktığı gibi gelmiyor birkaç ay sonra geliyor diye biliyorum. Amerika'da hala televizyon yayını yapılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı