Patronları o uçağı çok seviyor çünkü Adama 737-800 modelini aldıramadılar bir türlü ya. Galiba yakın zamanda alacaktı ama son durumlardan sonra ne olur bilemem. Çünkü bazı pilotlarına 737-800 eğitimi aldırmaya başlamıştı.
O tip grupların belli standartları var. Konfor, hizmet, sunum, ikram vs. gibi. Küçük firmalar öyle şeyleri karşılayamadıkları için o tür gruplara ne girebilirler ne çağırılırlar. Ama bence low cost olarak bir grup kursalar olabilir yani.
O tip grupların belli standartları var. Konfor, hizmet, sunum, ikram vs. gibi. Küçük firmalar öyle şeyleri karşılayamadıkları için o tür gruplara ne girebilirler ne çağırılırlar. Ama bence low cost olarak bir grup kursalar olabilir yani.
Suyu söylemedim bile 50 kuruşa satılan suya 4 lira demişlerdi ama mecbur onu da almıştım. İlk başta kendi kendime dayanırım demiştim uçuşun 1 Saat'ten fazla olduğunu öğrenince mecbur almak zorunda kalmıştım
Gayet mantıklı Ama bu sefer de masraf olur diye yapmazlar kesin @166770 havaalanı bile pahallı olunca malum Aklında olsun havaalanında su alırken büfelerden değil içecek makinelerinden al. Özellikle sadece su satan makinelerden. Onlar daha ucuza geliyor