Bayrak taşıyıcı havayolu şirketi iflas eşiğinde

Patronları o uçağı çok seviyor çünkü🤣 Adama 737-800 modelini aldıramadılar bir türlü ya. Galiba yakın zamanda alacaktı ama son durumlardan sonra ne olur bilemem. Çünkü bazı pilotlarına 737-800 eğitimi aldırmaya başlamıştı.
A320 ile B737'nin çocuğu gibi olmuş 737-400 modeli ilk defa gördüm 😂 A370 😀
Screenshot_45.png

Sanırım kiralık almış o yıllarda.
 
Bir de böyle küçük firmalar cidden neden bir ittifak üyesi değil Oneworld, Star Alliance veya Skyteam gibi?
O tip grupların belli standartları var. Konfor, hizmet, sunum, ikram vs. gibi. Küçük firmalar öyle şeyleri karşılayamadıkları için o tür gruplara ne girebilirler ne çağırılırlar. Ama bence low cost olarak bir grup kursalar olabilir yani.
 
İnat inat işte:) alacaklar eninde sonunda ama kısmet:) airbus alacak halleri yok zaten bu saatten sonra.

Tuhaf bir firma ya. Küçük pegasus gibi🤣

Suyu söylemedim bile 50 kuruşa satılan suya 4 lira demişlerdi ama mecbur onu da almıştım. İlk başta kendi kendime dayanırım demiştim uçuşun 1 Saat'ten fazla olduğunu öğrenince mecbur almak zorunda kalmıştım 🤣
 
Son düzenleme:
Low Alliance bence şık olur 🤷‍♂️
Gayet mantıklı:) Ama bu sefer de masraf olur diye yapmazlar kesin:D
@166770 havaalanı bile pahallı olunca malum:) Aklında olsun havaalanında su alırken büfelerden değil içecek makinelerinden al. Özellikle sadece su satan makinelerden. Onlar daha ucuza geliyor;)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı