Bayraktar kızılelma testleri başarıyla geçti

Orada "korkutucu yok edici" falan denmemis. Ayrıca yeni bilgi öğrendim hani siz diyorsunuz ya ancak telsiz üretiyorduk diye. Zaten kurulma nedeni iletişim aracı eksikligi imis.

Kurulduğu dönemde dedim, anlama sıkıntınız var biraz.

Devlet harcamak zorundaysa şu anki iktidar öncesinde niye bir şey üretilmiyordu? Hatta üretenlere ceza dahi veriliyordu.

ABD ona korkunc dedi, Almanya bundan keske bizde de olsa dedi, Fransiz gorunce sok gecirdi vs seklinde habercilik yapmak asiri ezik bir sey degil mi ya?

Ben guclu bir devletin referansi olmadan elimdekini tanimlayamayacak kadar aciz miyim. ( retorik )

X yaptik, Y, Z, T ozelliklerine sahip. En yakin rakipleri A,B ve C; onlarin da ozellikleri P,Q,R seklinde objektif sunamiyor muyuz, nedir bu kazmalik? Basligindan tiksinip videoyu izlemedim, o derece Hic inandirici ve profesyonel degil, magazin takipcisi zeka seviyesine hitap eden seyler bunlar, kullandigi dil de oyle.

Nefret ediyorum su gunumuz haberciliginden / sunuculugundan.

Hiç bir parti tuttuğum yok, konuyu partiye çekerseniz bu ülkede hiç bir şey yapılmaz. Böyle projeleri desteklemen gerekirken hala eleştiriyorsun ya.

Hiç bir parti tuttuğum yok, konuyu partiye çekerseniz bu ülkede hiç bir şey yapılmaz. Böyle projeleri desteklemen gerekirken hala eleştiriyorsun ya.
Ben projeyi desteklemiyorum demiyorum. Yerlilik oranı düşük ve yapılması on yıllar sürecek bir projeyi seçim kazanmak için yerli ve milli şeklinde pazarlayıp 2023'te uçacak demelerine karşıyım.

Ben projeyi desteklemiyorum demiyorum. Yerlilik oranı düşük ve yapılması on yıllar sürecek bir projeyi seçim kazanmak için yerli ve milli şeklinde pazarlayıp 2023'te uçacak demelerine karşıyım.
Tamam da bir anda %100 yerli yapamazlar zaten bu işler zaman alır. Zaten motor harici önemli yerleri yerli yazılımı ve mühimmatı gibi. Seçime alet etmelerine ben de karşıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…