Son cevabım bu olsun ekonomi konusunda çünkü konu bayraktar kızılelma, sonuçta bakkal işletilmiyor bugünden yarına hemen düzelsin her şeyin zamanı vardır, dolara darbe yapılması için çok yüksek bir ihtimalle mart ayı bekleniyor çünkü fed faiz artırımlarını o zaman bitirecek gibi görünüyor, TL'nin esamesi gayet de güzel okunuyor misal borsa İstanbul 100,30 ve 50 endeksi tarihi zirvede ve halen yükselmeye devam ediyor bu ülkenize yatırımcı geliyor demektir yani yatırım yapabilmeniz için yeni imkanlar doğuyor demektir 2023 yılı içerisinde kesinlikle çözüleceğine inanıyorum zaten hiçbir hükümet seçime bu refah düzeyiyle gitmez, refah olmadığını ben de biliyorum ama beklemekten başka bir seçeneğimiz yok seçime kadar bekleyeceğiz elinde sonunda o zamana kadar düzelecektir zaten refah.
Eninde sonunda düzelmez. Paran değer kazanmadığı sürece eninde sonunda senin paran Endonezya rupisine döner. Halk umarım yaşanılanları unutmadan seçime girer yoksa ufak bir değişimle her şeyin değişeceğini düşünmek mantıklı bir seçim değildir.