Bayraktar kızılelma testleri başarıyla geçti

Sabahtan beri ne dediysen doğrusunu yazdım bari insanda yüz olurda biraz susar ama arlanma utanma yok sizde gerçi.
Ne diyorsun Allah aşkına. Ne dediysem doğrusu varmış. Ben X uçağı varmış İsrail'in diyorum sen ama Y uçağı düşmüş diyorsun. Mohaç gibi Yunanlari yok edemeyiz diyorum (Mohaç muharebesi 1 saat sürmüştür) sen beni hainlik ile sucluyorsun.

Bir şeyi üretmemek her zaman üretememek demek olmayabilir.Dışarıdan aldığımda üretmemden daha az maliyetli olacaksa neden üreteyim ki bu motor yani,yazılım değil.Yazılımı dışarıdan alsam asıl problem bu olurdu.Ayrıca bu yerli mi değil mi konusu niye bu kadar önemli,bombayı attığında düşmanı hoplatıyor mu buna bakarım.Sosyal medyayı takip ettiğim kadarıyla da daha atmadan hoplatıyor.

"Insansiz teknolojilerde dunya 1.si olduk" biraz fazla comar medya soylemi gibi dursa da insansiz hava araclari konusunda baya iyi durumdayiz, fiyat performans olarak.

Bir ambargoya bakar gerci ama yine de gurur verici bir olay :)
Evet 1.ciyizdir ama sorun şu, bizim millet övünmeyi çok sever. Bazen çok küçük başarılar ile çok fazla övünüyoruz, bunu İHA hakkında demiyorum. Burada bile çok fazla insan var, bu tip. Bir adam onuncu yıl nutkunda çıkıp demiş ki:

Yaptıklarımızı asla muazzır göremeyiz.

O yüzden, devam etmek gerek. Bir yere yaslanıp kaplumbağanin gelmesini beklememek gerek.

"Insansiz teknolojilerde dunya 1.si olduk" biraz fazla comar medya şöyle mi gibi dursa da insansiz hava araclari konusunda bayağı iyi durumdayiz, fiyat performans olarak.

Bir ambargoya bakar gerci ama yine de gurur verici bir olay :)

Zamanında bayraktar TB-2'ler içinde Kanada kamerasına ambargo koymuştu sonra çok daha gelişmiş kamerayı biz ürettik zaten Amerika gibi bir düşmanımız eğer ambargoyla bitirebileceğini bilse anında uygulardı.

Neyse arkadaşlar dışarı çıkmam lazım.

A haberden oradan buradan gördüklerini bir güzel çorba yapmış gelip konu açmış bir de. Kullandığı cümlelere baktımda klasik AKP'li. Karşısındakini hemen hainlikle suçlamalar, eskiyi kötülemeler vs. Hiç şaşmaz. Her İHA gördüğünde kendinden geçen açlıktan nefesi kokarken sabah akşam İHA SİHA mastürbasyonu yapan insanlar var bu ülkede.

A haberden oradan buradan gördüklerini bir güzel çorba yapmış gelip konu açmış bir de. Kullandığı cümlelere baktımda klasik AKP'li. Karşısındakini hemen hainlikle suçlamalar, eskiyi kötülemeler vs. Hiç şaşmaz. Her İHA gördüğünde kendinden geçen açlıktan nefesi kokarken sabah akşam İHA SİHA mastürbasyonu yapan insanlar var bu ülkede.
Yahu sorun tam olarak değil. Devlet İHA veya savunma için bütçe harcamak zorunda zaten ama ağzı kokan adama "iha var, libyadayiz" demek ne kadar mantıklı?

A haberden oradan buradan gördüklerini bir güzel çorba yapmış gelip konu açmış bir de. Kullandığı cümlelere baktımda klasik Akp'li. Karşısındakini hemen hainlikle suçlamalar, eskiyi kötülemeler vs. hiç şaşmaz. Her İHA gördüğünde kendinden geçen açlıktan nefesi kokarken sabah akşam İHA SİHA mastürbasyonu yapan insanlar var bu ülkede.

A haber izlediğimi nereden çıkardın?
Ürettiğimiz savaş uçağına içi boş diyen birine bir zahmet hainsin sen diyebileyim.
Eskide üretilmiş bir şey mi varmış kötüleyeyim?
Tüm dünyanın bahsettiği bir savunma sanayine sahipsek bir zahmet övünerek bahsedeyim daha geçenlerde saha expo 2022'yi ziyaret eden İngiltere savunma sanayi başkanı kendin geçtiğini belirtti konuşmalarında.
Karnım tok çok şükür oradan buradan ezberlediğin laflarla gemi yürümüyor.
Bir insanda yoksa edep okusada merkep okumasada merkep illede edep illede edep.

İçi bomboş mu 🤣 SİHA'lara maket diyen zihniyet neyse zaman kaybatmek istemiyorum senle daha dün 248'den fazla terörist öldürüldü ve 100 de fazla karargah yok edildi pençe-kılıç harekatıyla o boş dediğin SİHA'lar sayesinde.
Neden dediklerimi çarpıtıyorsun? Ben Kızılelma denen uçaktan bahsediyorum. Tam bir ak trollsün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı