Bayram harçlıkları ile teknolojik ne alınabilir?

467199

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar kardeşim bayram harçlıklarıyla ne alabileceğine karar veremedi. Teknolojik bir şey istiyor. Şu an aklında oyuncu seti var (klavye, mouse). İkinci el düşünmüyor. Kendine bu konuda ne alabilir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçe: 700 TL.

Anladığım kadarıyla herhangi bir ihtiyacı yok, sadece bir şey almak istediği için bir şey alıyor. Bunun sebebi ne? Zaten ihtiyacı olan bir şey olmuş olsaydı bu belirli bir şey olurdu ve böyle bir konun açılmasına gerek olmazdı. Neden kesinlikle o parayı harcamak istiyor. Biriktirmek ve ileride ihtiyacı olan bir şeyi almak gibi bir düşüncesi neden yok. Her ne kadar sen de daha çocuk olsan da bir abi olarak belki bu dediklerimi anlar ve ona da anlatıp anlamasını sağlayabilirsin.
Onun dışında bluetooth kulalık alabilir madem bir şey almak istiyor.

Anladığım kadarıyla herhangi bir ihtiyacı yok, sadece bir şey almak istediği için bir şey alıyor. Bunun sebebi ne? Zaten ihtiyacı olan bir şey olmuş olsaydı bu belirli bir şey olurdu ve böyle bir konun açılmasına gerek olmazdı. Neden kesinlikle o parayı harcamak istiyor. Biriktirmek ve ileride ihtiyacı olan bir şeyi almak gibi bir düşüncesi neden yok. Her ne kadar sen de daha çocuk olsan da bir abi olarak belki bu dediklerimi anlar ve ona da anlatıp anlamasını sağlayabilirsin.
Onun dışında Bluetooth kulalık alabilir madem bir şey almak istiyor.

Doğru söylüyorsunuz hocam. Ama çocukkken bende de vardı aynı huy, bayram harçlığı geldiği anda hemen gidip dondurma falan alıyordum veya daha fazla param varsa yemek yemeye gidiyordum.

Onun dışında bluetooth kulalık alabilir madem bir şey almak istiyor.
Çocuk bu hocam olabilir bende öyleydim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı