Bayramda Büyükleri Ziyaret Etmemek

Yaptığım yanlış mı?

• Evet

Oy: 14 63,6%
  • Kararsızım

Oy: 4 18,2%
  • Hayır

Oy: 4 18,2%

• Oy verenlerin toplamı
    22

Fatih H.

Hectopat
Daha fazla  
Bugün anneannemlere gidecektik fakat babam da geleceği için gitmedim, çünkü babam dedem ve anneannemi yıllardır her gittiğimizde iğleniyor ama onlar anlamıyor. Küçük bir olayı berbat ettim ve sonunda annem de bana küstü, üstelik sinirlendiğim için babaannem ve halam kapıya geldi ve hiç ses çıkarmayıp kapıyı açmadım. Babam ses vermediğim için ve telefonumu kapattığım için eve geri dönmüş ve sadece beni merak ettiği için geri döndüğünü söylüyor ama inanmıyorum, dedem ve anneannemi sevmemesinin de payı var burada.

Yaptığımın doğru olduğunu ancak bir yerden sonra yanlış olduğunu düşünüyorum. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten senede bir geliyor bayram. Ziyaret etseniz ölür müsünüz?

Bazen bir resim herseyi anlatir :)

A0vtkH-CEAAWorE.jpg

Bunda tabii ziyaret ettiğiniz kişinin kişiliğinin de önemi var sonuçta. Size ters gelen biriyse mümkün olduğunca az kalırsınız. Ama seviyorsanız da zaten kalıp kalmamak gibi bir ikileme girmezsiniz.

Anne ya da babanızın bir büyüğünüzü sevmemesine bakmayın ve sevdiğiniz büyükleri mümkün olduğunca ziyaret edin. Mümkünse sabaha kadar orada kalmaya çalışın.

Zaten yılda topu topu 2 kere bayram oluyor. Onları da pas geçmeyin derim... ^_^

Ayrıca ilk mesajınızdaki olayı tam olarak anlayamadım. Babanız, dedeniz ve ninenizi sevmiyor ve sürekli alttan alttan laf mı sokuyor? Ve siz de bu durumdan hoşnut mu değilsiniz?

Bunda tabii ziyaret ettiğiniz kişinin kişiliğinin de önemi var sonuçta. Size ters gelen biriyse mümkün olduğunca az kalırsınız. Ama seviyorsanız da zaten kalıp kalmamak gibi bir ikileme girmezsiniz.

Anne ya da babanızın bir büyüğünüzü sevmemesine bakmayın ve sevdiğiniz büyükleri mümkün olduğunca ziyaret edin. Mümkünse sabaha kadar orada kalmaya çalışın.

Zaten yılda topu topu 2 kere bayram oluyor. Onları da pas geçmeyin derim... ^_^

Ayrıca ilk mesajınızdaki olayı tam olarak anlayamadım. Babanız, dedeniz ve ninenizi sevmiyor ve sürekli alttan alttan laf mı sokuyor? Ve siz de bu durumdan hoşnut mu değilsiniz?
Evet.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı